Ambijent uključi/isključi

Новембарска диктатура - Уводно обраћање

59 Dan 3,270, 12:15 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize
Поштовани грађани,

користим ову прилику да вам се представим као нови диктатор, да вас упутим у тренутна дешавања као и у планове које имам(о) за овај месец.
Диктатуру сам преузео дан … čitaj više »

[Диктатор еСрбије] Октобарска диктатура

154 Dan 3,234, 04:51 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани грађани , обраћам вам се са идејом да вас укратко упутим у тренутна збивања у вашој диктаторској влади као и кратак резиме деловања из претходног месеца.

Овог јутра дана 3123. е … čitaj više »

[Диктатор еСрбије] Успешна одбрана земље

90 Dan 3,230, 14:10 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани грађани

Сведоци смо великих победа које смо остварили у протеклих неколико дана. Успели смо да зауставимо и оборимо 5 од 7 ваздушних напада, 3 ваздушна напада на Македонију од … čitaj više »

[Диктатор еСрбије] Одбрана савезника + едит

86 Dan 3,227, 09:41 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани грађани,

Због ситуације која је задесила Македонију и Бугарску, враћањем Грка у игру одлучили смо да покренемо напад на Грчку док ће Румунија кренути на Турску. Не можемо да доз … čitaj više »

[Диктатор еСрбије]Обраћање

88 Dan 3,216, 01:22 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПоштовани грађани,

Дана 08.09.2016 Војни Савет донео је одлуку о враћању новца јединици Ратници који је ресетовањем оргова украден од стране појединаца који су државу представљали.

Вој … čitaj više »