Ambijent uključi/isključi

[Диктатор еСрбије] Успешна одбрана земље

90 prije 3 dana Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани грађани

Сведоци смо великих победа које смо остварили у протеклих неколико дана. Успели смо да зауставимо и оборимо 5 од 7 ваздушних напада, 3 ваздушна напада на Македонију од … čitaj više »

[Диктатор еСрбије] Одбрана савезника + едит

86 prije 6 dana Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeПоштовани грађани,

Због ситуације која је задесила Македонију и Бугарску, враћањем Грка у игру одлучили смо да покренемо напад на Грчку док ће Румунија кренути на Турску. Не можемо да доз … čitaj više »

[Диктатор еСрбије]Обраћање

88 Dan 3,216, 01:22 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПоштовани грађани,

Дана 08.09.2016 Војни Савет донео је одлуку о враћању новца јединици Ратници који је ресетовањем оргова украден од стране појединаца који су државу представљали.

Вој … čitaj više »

[Диктатор еСрбије] Уводно обраћање

66 Dan 3,204, 10:09 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПоштовани суграђани и суграђанке,

Ово је мој први мандат, прва диктатура и прво ангажовање у вођењу државе. Већина ме познаје као војника који је увек ту када је потребна помоћ држави или … čitaj više »

УВОЂЕЊЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА (ЕДИТ)

175 Dan 3,196, 05:07 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Поштовани грађани еСрбије,

Обраћамо вам се у овом изузетно тешком тренутку за еСрбију. Ситуација у нашој земљи је дошла до линије усијања, и да би покушали колико толико да направимо ствари бољи … čitaj više »