Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

News of great Dictator!

Analiza svetovnih dogodkov: Iran

27 Dan 2,696, 04:57 Objavljeno u Slovenia Slovenia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaVem, da to ne spada v igro ampak mislim, da to ne more škodovati, če popestrim naš mrtev medijski prostor. Večina, ki me pozna dobro v real life vedo, čitaj više »

Dogodki po svetu vol.55

24 Dan 2,693, 03:43 Objavljeno u Slovenia Slovenia Analiza ratovanja Analiza ratovanjaTurška polomija

Pred dnevi se je končal kratek pohod Slovenije na Turčijo, ki je sodelovala v skupni neuspešni in slabo organizirani kampaniji. … čitaj više »

Dogodki po svetu vol.54

13 Dan 2,679, 09:05 Objavljeno u Slovenia Slovenia Analiza ratovanja Analiza ratovanjaZadnje čase je v eRepublik dokaj dolgčas saj primanjkuje resnih bitk. Razlogov za to je veliko, od tega, da admini uničujejo igro in skupnosti umirajo, do … čitaj više »

Vojaški udar

35 Dan 2,655, 23:31 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeV prejšnjem članku sem predstavil nove spremembe v igri, to sta vojaški udar ali diktatura in revolucija. V tem članku se bom osredotočil na to kako bodo … čitaj više »

Nove spremembe: Diktatura in Revolucija

50 Dan 2,653, 08:36 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeNekateri ste že opazili, da so admini naznanili novo spremembo v igri, ki bo začela veljati jutri. Greš se za Diktaturo in za Revolucijo.

čitaj više »