Ambijent uključi/isključi

Најголема поделба!!!

112 Dan 1,940, 08:24 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Здраво Македонци и Македонки, Бракја и Сестри.
По повод денешниве случуванја(непријатели од секаде) ресив да ја направам мојата најголема поделба и да поделам близу 2,000

Се што треба да направите е:
-суб
-воте
-шаут
- и ЗАДОЛЖИТЕЛНО на

čitaj više »

Golema podelba na Q7 tenkovi zavrsi !

60 Dan 1,839, 05:57 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Najgolemata podelba dosega so sum ja organiziral ke delam 2.000 Q7 tenkovi za da se pravi poveke dajming na juzniov trosed, se so treba da napravite e:


Vote
Sub
Share
i like na http://www.facebook.com/pages/OnLine-Informativen-Centar/

čitaj više »

Apel za Pomos

1 Dan 1,832, 14:01 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

21 годишниот Един Демировиќ веќе еден месец е на лекување во Турција.

Поради сериозноста на повредите кои ги има потребно е да му се направат неколку хируршки интервенции.

Закрепнувањето ќе биде долго, тешко и скапо. Поради ова Един мора да ос

čitaj više »

Mugrite na makedonskoto kralsvo gi pokriva mrak!!! 7

1 Dan 1,749, 06:30 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

По катастрофата кај Ипсос, Деметри се повлекол кон Ефес, Деметри ги имал најважните бази и најмоќната флота мегју дијадосите откако се докажало дека градот ефес повеќе нее сигурен како главна база, Деметри се префрлил во Хелада и намислил да се истов

čitaj više »

Mugrite na makedonskoto kralsvo gi pokriva mrak!!! 6

0 Dan 1,744, 13:17 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

СМРТА НА АЛЕКСАНДАР

Аристотел вели :
Додека го тресела треска Александар ожеднел и се напил вино а потоа паднал во бесознание и умрел на 30 ден од месецот Дајсин, во дворскиот дневник неговата болест е опишана вака:
на 18 Дајсин спиел во Бањата

čitaj više »