Ambijent uključi/isključi

Лазе бате, че ми го земиш медалот? [lazarosaMKD]

43 Dan 2,993, 20:22 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

недела, 31 јануари 2016
статија бр. 167


Ете, од денеска носам еден акаунт на душа.....па вака со "голема тежина на плеќите" со која ќе мора да се носам во иднина и со измешани чувства на "тага, каење и болка" да ги прочитаме последните зб … čitaj više »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #15

15 Dan 2,575, 16:01 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

вторник, 9 декември 2014
статија бр. 166

Доколку сакате еднократно да помогнете донирајте пари (не злато) за МПП на овој линк со клик на Contribute.

čitaj više »

TEST ZA SEKOI MAKEDONEC OD DOKTOR ZORAN I MAKEDONSKI

24 Dan 2,573, 15:18 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

недела, 7 декември 2014
статија бр. 165

Краток и едноставен тест од Доктор Зоран 1 Македонски (доктор ОЗ г@мна да јаде!) како стоите со "PSIHICKATA

čitaj više »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #14

18 Dan 2,559, 06:04 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

сабота, 22 ноември 2014
статија бр. 164


Донирањето изминатава недела беше за воздушен напад кој сега е наполнет.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.[url=http://www.erepublik.com/en/country/military/

čitaj više »

ДОНИРАМЕ ЗА ВОЗДУШЕН НАПАД #13

25 Dan 2,555, 02:25 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

вторник, 18 ноември 2014
статија бр. 163


Минатото донирање беше за МПП.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.Следната донација ќе биде за воздушен напад, да го надополниме потребниот леб.
čitaj više »