Ambijent uključi/isključi

Наредби за ден 3,595

8 prije 4 dana Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuДобар ден Македонци … čitaj više »

Воена анализа ден 3581

8 Dan 3,581, 14:56 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanja

Добро вечер Мак … čitaj više »

Објаснување на воениот апдејт[Deployed allied forces]

6 Dan 3,579, 09:40 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanja

Здраво Македонци,

Ќе пробам накратко да ви објаснам како функционира новиот апдејт(подолу со ДАФ).

Се уште не се знае многу за новиот апдејт, дали ќе биде траен или само за време на турнирот. Од тоа што се знае, се пресметува процент кој

čitaj više »

Наредби за ден 3,590

21 Dan 3,579, 06:38 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuДобар ден Македонци … čitaj više »

Наредби за ден 3568

6 Dan 3,568, 02:16 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuЗдраво Македонци

čitaj više »