Ambijent uključi/isključi

[AlbRepublik] Objective Rush Event - ENIGMA

16 Dan 2,978, 10:41 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

SHQIP
Pershendetje
Neser(dite 2978) filon nje objective rush e re deri ne diten 2981
Nese ju doni tna ndhimoni dhe te fitoni gjera nga plato pa lek Enigma ka vend per ju
Ne do te organizohemi ne #eshqiperia channel … čitaj više »

[AlbRepublik] Objective Rush event

24 Dan 2,942, 11:00 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

Pershendetje,
Sic mund te keni par Plato riktheu Objective rush event
Ne kete rast ne duhet te mblidhemi te gjith se bashku per te luftuar nje objektiv me qellimin ta … čitaj više »

AlbRepublik Cabinet (SHQ - ENG)

24 Dan 2,936, 09:44 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

SHQIP

Pershendetje,
Pas disa ditesh dhe me vetem disa njerez te interesuar per te ndhimuar me ne fund u kabineti per muajin e ardhshem eshte ky : (gjerat mund te ndryshojn)

KRYEMINISTER - RednBlacksoldier
čitaj više »

CP candidate & Cabinet recruitment

33 Dan 2,931, 11:59 Objavljeno u Albania Albania Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

ENGLISH

Hello,
As you may have seen im a candidate for next months Albanian CP (Thanks to ALEANCA KUQ E ZI for endorsing me)
We will still have Colin as our dictator but the decisions will be taken by … čitaj više »

10 reasons why to visit Albania in 2013

38 Dan 2,017, 04:37 Objavljeno u Albania Albania Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Hello friends as u have realised Summer is comming 🙂
I wanted to write an article and give u 10 reasons why u should visit Albania in 2013. Also Albania is named as must-visit destination of 2013

čitaj više »