Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Official newspaper of the President of eMacedonia

Претседателско обраќање + нов авио рефунд[goLdeNNN II]

12 Dan 4,255, 13:39 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanja
Добар ден Македонци,

Кус час по географија и временска прогноза за еСветот
Моментално картата на светот изгледа доста шарено. Климатските промени предизвикаа доста нестабилности во е … čitaj više »

Претседателско обраќање[goLdeNNN II]

40 Dan 4,231, 06:27 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize
Добар ден Македонци,

Во денешниот час по историја накусо ќе раскажеме што се случуваше во периодот од почетокот на 169тата еСветска војна, па се до денес.

Ден 4,170, 08:30 ерепублик време … čitaj više »

Претседателско обраќање + отчет [goLdeNNN II]

49 Dan 4,186, 11:21 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanjaДобро вечер Македонци,

Не знам од каде да го започнам обраќањево пошто има многу за пишување, малку време, а и верувам дека вас не ви се чита предолга статија.

Ќе почнам од [url=https:// … čitaj više »

[Претседателско Обраќање]Време е за војна!

27 Dan 4,171, 13:38 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanjaМузичка подлога
https://www.youtube.com/watch?v=UMxP5Fbl6MM


Добро вечер Македонци,

Како што најавив пред некој ден, утре(вторник) 23 април, нешто после п … čitaj više »

[Вонредно претседателско обраќање]Каде се парите од НБРМ?

91 Dan 4,168, 00:48 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanjaДобро утро Македонци,

иако ќе беше многу подобро да не ме разбудеше порака на вибер:

"Цреп станувај, не опљачкаа, ги нема парите од НБРМ"

Испаничен, веднаш ја отворив банката и... … čitaj više »