Ambijent uključi/isključi

Šampionat eRepa u šahu

11 Dan 4,280, 09:11 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Poštovani čitaoci, ljubitelji šaha,

Završio se i četvrti ovogodišnji prvenstveni turnir u šahu eRepa pobedom novog predsednika eSrbije, Stefana Mauzera. Uz čestitke za briljantu igru da mu poželimo da ovako precizno vuče poteze prilikom

čitaj više »

Велика подела Српске Саборне Странке-10000рсд

52 Dan 4,278, 05:26 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaГлавни одбор странке је одлучио да помогне грађанима наше мале заједнице, старим члановима и свима који се учлане у странку са 10.000 рсд. У овим тешким тренуцима за нашу заједницу верујемо да … čitaj više »

Битка за Москву - + подела

43 Dan 4,271, 18:46 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava


Драги читаоци,

Жеља нам је да и овим текстом подстакнемо наше храбре борце који се боре за слободу окупиране еСрбије. Ова битка, са највише страдалих у историји, је била једна од одлучујућих и у … čitaj više »

Народе двокликташки, пробуди се!

113 Dan 4,262, 14:48 Objavljeno u Serbia Serbia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Обраћам се пре свега обичном двокликташком народу који је у еСрбији у већини. Обраћам им се са молбом да схвате своју снагу и без обзира на политичка препуцавања и анимозитет према политици, који с правом имате, изађете на ове изборе и не гласате за

čitaj više »

Велика подела Српске Саборне Странке-10000рсд

49 Dan 4,257, 06:47 Objavljeno u Serbia Serbia Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПоводом страначких избора и избора Страхињића III за председника Српске Саборне Странке Главни одбор странке је одлучио да помогне грађанима наше мале заједнице старим члановима и свима ко … čitaj više »