Ambijent uključi/isključi

[МзО] Наредби за ден 4,372

2 Dan 4,372, 05:19 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuДобар ден Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема да еčitaj više »

[МзО] Наредби за ден 4,356

4 Dan 4,356, 04:28 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuДобро вечер Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема даčitaj više »

Наредби за ден 4,355

15 Dan 4,347, 12:58 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanjaДобро вечер Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема даčitaj više »

Неделно МОД известување

8 Dan 3,900, 12:44 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku
Добра вечер Макед … čitaj više »

[МоД] СИТЕ ВО КОЛОРАДО !!!

7 Dan 3,879, 18:07 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku
Добро утро Македо … čitaj više »