Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

umpa-lumpa, dansatoare la Rio!!!

Dan 1,896, 11:14 Objavljeno u Romania Rumunjska od thaddaus
Sindromul Dan Diaconescu


Neata sau seara natiune(cea romana)!!

Ma bucur sa vad cum ca presedintele tarii romanesti, al mai mare si mai tare din parcare, al mai iluminat decat Illuminati, al mai prieten cu Xunu si ai sai scientologi decat Tom Cruise, decide sa o ia pe urmele idolului sau de pe vremea cand era doar un cont mic, pierdut in imensitatea padurii amazonice si anume mr. Dan Diaconescu.


Am dat cu ochisorii mei de (proaspat) orezar peste un articol ce se vrea a fi o chestie oficiala si serioasa ... si anume (drum rolls plz)... referendum cu privire la iesirea Ro din EDEN, ca deh toti copiii ciumegi si care-s ai mai bastani si mai jmecheri (cu J de la jigodie) din curtea scolii fac referendum pe aceasta tema.

Aproape ca era sa pic in capcana acestui articol si sa il iau in serios, dar mi-am revenit repede cum am vazut in ce hal/mod/fel (alegeti voi sinonimul care va gadila la ego) se voteaza.

Adica cum spanac (si nu ca cel al lui Popeye) sa votezi in COMMENT?! Pana si un copil lobotomizat cu furculitza de un troll lovit de parkinson reusea sa fac o chestie “oficiala” cu vot secret.


Dar (si aici e un mare DAR - nu precum cel de craciun mai obsedatilor) si acest pamflet de articol (serios e cineva intreg la crbl care il ia in serios - atat articolul cat si pe presedinte?!) se incadreaza ca o manusa de autist in tiparul actiunilor de mare avengura cu rezultate mici spre deloc.

Cum reuseste un umpa-lumpa teleportat din brazilia sa influenteze una din cele mai puternice tari din joc imi este peste putearea mea omeneasca de a intelege. La fel cum a procedat cu “Planul militar vs Ungaria”(unde chiar mr. cp a recunoscut ca nu a fost niciun plan si nici macar nu s-a discutat ceva cu Turcia de vrun plan comun sau ceva de genul). Acum doreste sa bage sub pres toata mizeria intergalactica facuta si sa faca precum cp. Kirk si sa teleporteze vina in spinarea altora?Acest Bruce Willis de erepublika, minus chelia aia awesome, minus badass’ul ala GODLIKE, minus exploziile alea demne de Oscar, cam multe minusuri .. dansatoare la bara in Rio...bine in fine, acest Justin Castor de erepublik, a mintit, pacalit, inselat o tara intreaga. Deh daca il are idol pe DD, macar de l-ar fi avut pe Willy Wonka ca si idol primeam si noi niste batoane de ciucalata moca.Ciaules!


p.s. autorul vrea sa fie anonim!
 

Komentari

thaddaus
thaddaus Dan 1,896, 11:15

1st

vali71
vali71 Dan 1,896, 11:17

esti un mic idiot!

zmeuNY
zmeuNY Dan 1,896, 11:19

Lasa bre, nu plange
Lasa poporul cu cetatenie eRomana sa decida.

Ti-e jena ca nu mai raman eternii tai sa traga sforile, iar grupul tau de pretenashi sa nu mai exploateze eRomania?
Nu face nimic, ulterior schimbi cetatenia si te apuci sa dai impotriva. Ca oricum cam asta faceti.

PMihai
PMihai Dan 1,896, 11:37

saracu de tine, zmeulica, esti mai rau ca un patefon stricat. alta placa nu mai ai ? zi-le pe nume, personalitate multipla ce esti. da tu nume din ultimile 3 luni de oameni din grupul de pretenashi. ori acum te reincarnezi in celelalte 10 clone injurioase ca sa dai replica in ziar ?

alpho
alpho Dan 1,896, 12:44

I don't care for umpa-lumpa. I'm all about the Pawtucket Patriot beer.

evilgod
evilgod Dan 1,896, 12:47

din nefericire astia ne conduc 🙁

pista2
pista2 Dan 1,896, 13:12

pe toti?????????

dr k
dr k Dan 1,896, 15:13

un partz in apa...face bulbuci : )

Grigorescu Radu
Grigorescu Radu Dan 1,896, 15:36

te uiti la 3lar, nu?

loordsteaua
loordsteaua Dan 1,897, 17:56

cpt kirk ma?ti-am mai zis de n ori capitanul Picard e de 10000 de ori mai bun

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.