Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

Smardoiala dobrogeana e pe culme!

Dan 1,892, 01:26 Objavljeno u Romania Rumunjska od Don Sorel del Super

Au iesit copiii de la d1 cu prastia la joaca, si-au comandat ceva catering parintii. Totul e pe un gold, bineinteles, si si-au descarcat toate pistoalele cu apa peste polojeii cei nevrednici de Romania. In curtea scolii se aduna baietii de liceu, deja pregatiti, geaca de piele si blugi de la Li Cupar. Gata sa smardoiasca orice e roz prin preajma. Suparati nevoie mare, tati. Nu se poate.

Apoi or venit cei cu bacu' luat de pe la d3, de s-or suparat ca n-au loc de munca. Au bulibasit-o si ei, cat de cat, de s-au facut simtiti cu prezenta. Or, cand or venit 'ai marii, s-a schimbat treaba. Ilies era calare pe tank si striga din rasputeri: "tanchi-tanchi-bum-bum!!" In vreme ce pe fundal sburau avioanele. Titillica s-a pregatit, si-a bagat kerosen in MIG si se suie in el de pe Otopeni. Conditii de ceata fiind, mai are putin pana isi ia zborul. Dar ajunge el, negresit! Ciufulitu' inca-i la frizer. Deh, e greu cand stai cu freza facuta de perna, si ce-or zice polonezele cand l-or vedea?

Tot in pregatire e si Cronoss, care sta cu sticla de ulei sub pat, asteptand sa o foloseasca pe post de champagne cand o veni momentul. Langa el e Matracuca, asteptand sa atipeasca sa guste si el din cognac-ul pe care astazi il celebram.

Sebasrb doarme. La fel si Thaddaus. Inca nu e momentul de scos bazucile tunate la inaintare. Mai rabdare.

Ciops, el e la un club de strip-tease. La cat gold are, tre' sa bage la animatoare. Degeaba striga Don Sorel dupa el, ca e mahmur, si mai tare doare urechea. Dar vine el calare pe maybach-ul blindat, si descarca 2-3 cartuse aurite in rozalii.

Pana si Elbandido a iesit din laborator, pregatit de "dezasuprire". Carnetelul, totusi, e la el. Noteaza, care da cu bata, care cu prastia, care cu arcu. Vede tot, pregatit sa faca raport de lupta, sa stie tot poporu' care-i mai "card-os". Chiar si Valahian e soldat astazi. Si-a consumat totu' ieri, dar mai baga "o tara" si az'. D'amu, numa Aladin capu' satului mai poate salva situatia.

Chat-urile murmura de echipari si urgentari. Totu-i on, si totu-i urgent. Sa ploua cu artificii pe campul de lupta, sa sara fulgere din c***e, sa iasa scantei si foc din left-click-ul mausului, sa se scoata tank-ul cu 3 tevi, sa golim mai repede tot ce avem! Pentru Dobrogea, sarbatori-ne-am Unirea!

Sa ne strangem toti, Soimi, Forte Aeriene, Templieri si Cruciati, Nemsisi, Specialisti si Vanatori. Am auzit ca e rost de record in damage!

 

Komentari

Rondy Rondy
Rondy Rondy Dan 1,892, 01:29

o7 ... dis iz za day

Don Sorel del Super
Don Sorel del Super Dan 1,892, 01:29

Clar, cristi!

zbuggy
zbuggy Dan 1,892, 01:29

nice !!!o7

Xamolxes
Xamolxes Dan 1,892, 01:40

o7 !

Darkslowstar
Darkslowstar Dan 1,892, 01:57

pe ei pe mama lor 😁

Ple001
Ple001 Dan 1,892, 02:39

o>

sebasrb
sebasrb Dan 1,892, 02:41

o7

Don Sorel del Super
Don Sorel del Super Dan 1,892, 02:52

Acesta articol e un pamflet. Si trebuie luat in serios! 😛

Malakir
Malakir Dan 1,892, 02:59

Focu` la ei! o7

Ro.Spartacus
Ro.Spartacus Dan 1,892, 05:30

hahhaha, tare!!

Moisea
Moisea Dan 1,892, 08:39

o7

Romanian Liberator
Romanian Liberator Dan 1,892, 08:45

ne strangem Sorele ... pierdem dar luptam pana la capat ...

Mangusta Carpatina
Mangusta Carpatina Dan 1,893, 08:44

haha ii tai sa moara mama ,doar adui inkoa k dak nu ii tai cu sabia lu stefan cel mare ,viteazz si batran sa zici mie bulibassha 😁)

matraguna8
matraguna8 Dan 1,893, 11:28

o7

Iulian.xxl
Iulian.xxl Dan 1,893, 15:48

fassssssssssss
cea mai corecta descriere a zilei de ieri

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.