Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

Mama

Dan 1,825, 05:40 Objavljeno u Republic of Moldova Moldavija od VladEMP

Mama ,un cuvint atit de simplu la prima vedere insa care intruchipeaza in sine cunostintele unui intreg univers.Mama, fiinta atit de aproape sufletului nostru incit am da tot chiar si sufletele pentru ca mama sa traiasca vesnic.

Rareori meditam asupra acestui cuvint ,rareori intelegem importanta mamei pentru noi ,si doar atunci cind o pierdem ne dam seama ca fara de mama suntem doar niste jucarii in miinile acestei crude lumi.Mama este fiinta care mereu ne protejeaza,mereu ne doreste doar binele .Atunci cind cadem in genunchi , cind toata lumea ne intoarce spatele doar mama ne ajuta sa ne ridicam inapoi.Mama mereu poarta in sine toata durerea acestei lumi ,mereu in tacere incarca sa tina in sine sentimentele negative si durerea pentru a-si proteja copii.Mama este fiinta suprema ,ce pune copilul mai presus de toate ,mai presus de sanatate ,mai presus de bani si chiar mai presus de viata.Uneori ea isi jertfeste sanatatea pentru ca noi sa fim fericiti,alteori i-a asupra sa lovitura pentru a-si proteja copii.Uneori ridica glasul si se supara pe noi pentru ca gresim insa mereu uita dupa ceva timp de suparare pentru ca iubirea ce o poarta pentru noi nu are margini.Deseori se intimpla sa gresim insa rareori ne gindim la durerea ce o provacam mamei. Mereu ea indura aceasta durere interioara ,mereu indura totul in tacere.Noi ar trebui sa fim mai atenti la actiunile pe care le intreprindem caci fiecare esec ,fiecare greseala a noastra mama o simte inzecit.

Cu virsta ne departam de casa parinteasca ,ne infiintam familiile proprii ,muncim tot timpul si in final uitam de parintii nostrii,batrinii ce mereu ne asteapta acasa,asteapta macar sa fie sunati si sa le spunem ca ii iubim.
 

Komentari

direct x
direct x Dan 1,825, 06:46

multumesc pentru articol.

BasarabeanuCT
BasarabeanuCT Dan 1,825, 07:22

d 23
d 23 Dan 1,843, 14:25

Media Mogul Medal Project 5
SUB for SUB...
http://www.erepublik.com/en/newspaper/strela-d23-285040/1
sub. 161

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.