Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

In apararea Moldovei!

Dan 1,930, 10:01 Objavljeno u Republic of Moldova Moldavija od MDPhoenix


In urma ultimelor articole scrise dupa cum am vazut de niste potlogari ce cred MOldovenii sunt rassa a 2 a romanilor si Moldova este un stat fara viitor si multe alte fraze murdare aruncate catre Aceasta Tarisoare Mica in inima Europei.http://www.erepublik.com/ru/article/pisica-moldoveneasc--2221589/1/20
http://www.erepublik.com/ru/article/moldoveanca-de-pe-trotuar--2221239/1/20
In apararea Moldovei va spun:

Mai bine sarac decat sarac si hot, Mai bine slab dar cu onoare , Mai bine mic dar respectat! Mai bine Moldovean decat Roman!!
Mai bine sarac decat sarac si hot, Mai bine slab dar cu onoare , Mai bine mic dar respectat! Mai bine Moldovean decat Roman!!Sa imi spuna cetateanul Romaniei, trii care sa prostituat de-a lungul istoriei de 160 de ani ba de la Franceji la Rusi sau dela Hitler la Stalin. Romania care a ajuns tara hotilor si cersetorilor. In tara in care nu se inroseste pe fata nimeni cind spune" Cum te F..e romanul nu te F..e nimeni" Tara cetatetii carora in Spania pot citi pe panourila intrare in Puburi , Terase si Restaurante "No ROmanians are Welkome" Istoria carei nu este recunoscuta in alte state si este scrisa doar cu scopul expanisunii Statului care la rindul sau pe aceste minciuni si s-a Format.!!


Nu vreu in tara mea sa fiu socotit ca roman de mina a doua. Sau sa spuna ca se ride lumea de Natiunea Moldoveneasca. Moldova a avut demnitate si curaj !! Cu aceasta demnitate si curaj au luptat acum 21 de ani pe Nistru Moldoveni in potriva Cazacilor Rusi! Altfel vorbind impotriva Rusiei! Cu aceeas demnitate sunt sigur ca vor lupta impotriva celor ce imi injura neamul si Tara Mostenita din MOsi stramosi de la Bogan de la Stefan De la Cantemir! Pina la Cuza!
Si sa tinem minte Cuvintele lui Stefan cel Mare spuse inaintea mortii:
"Sa fiti straja la hotare! Sa paziti acest Pamint!
Si cum a mai spus el : "Pamantul Moldovenesc nu e al meu , nu el al nostru ci a urmasilor urmasilor nostri!"

Catre Moldoveni ... Singele Moldovenesc s-a varsat cind s-a facut Romania Mare , S-a varsat in al 2lea razboi Mondial INSA VARSAT A FOST DE SABIA SI GLONTILE ROMANILOR!!

P.S urmaotrul articol v-a fi despre Moldovenii ucisi de romani!
 

Komentari

The_Form
The_Form Dan 1,930, 10:26

../ru/..


ce ziceai acolo ..

Mikael Kanto
Mikael Kanto Dan 1,930, 10:30

actiune - reactiune

Omuletul de otel Dan 1,930, 10:31

Komentar izbrisan

Mikael Kanto
Mikael Kanto Dan 1,930, 10:33

Clone detected..Report is ready.. Sent..

Omuletul de otel Dan 1,930, 10:35

Komentar izbrisan

Snaper
Snaper Dan 1,930, 10:32

Băi, gavarește na narmalinom iazîke

Omuletul de otel Dan 1,930, 10:36

Komentar izbrisan

Omuletul de otel Dan 1,930, 10:36

Komentar izbrisan

Omuletul de otel Dan 1,930, 10:40

Komentar izbrisan

Omuletul de otel Dan 1,930, 10:43

Komentar izbrisan

GringoLBV
GringoLBV Dan 1,930, 11:29

gavari na maldaschi măi maldavani ....și tu tot foloțăști limba română ?

Andreica1989
Andreica1989 Dan 1,931, 00:51

esti bat paremise....

unualibro
unualibro Dan 1,930, 13:02

mosule, lasa-ne.

MDPhoenix Dan 1,930, 13:07

Komentar izbrisan

Hunab Ku
Hunab Ku Dan 1,930, 22:26

aici iti dau dreptate

MDPhoenix
MDPhoenix Dan 1,930, 13:10

Eu di o mii di ori tam spus ca nus Rus sh nam nici macar rude de etnie Rusa. Sh nic nus comunist. Seva mai noi decit rus sau comunist nnu pots gasi? Sincer parc alt seva nu stiti... Moldovenismul autentic e propagat de Moldoveni vorbitori de romana/ moldoveneasca. Eu is moldovenist autentic si aici si in RL

MDPhoenix
MDPhoenix Dan 1,930, 13:12

In presa din eMoldova . Moldovenii sunt injurati facuti de ris dar voi taceti. Cineva mai spunea ca este Moldovean adevarat numai c adin Moldova de peste Prut. Imi e interesant cind auzit bancurile si frazele moldofobe in Romania ( stiu sigur ca sunt) tot taceti si va rideti?

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Dan 1,930, 15:32

surpriza!
inca nu am gasit moldofobi in Romania

MDPhoenix
MDPhoenix Dan 1,930, 15:59

Uite in oglinda. + In 2007 sa creata Asociatia Comunitatea Moldovenilor in ROmania de catre Moldovenii de peste Prut cu 1500 membri afiliati. In 2009 Guvernul ROmaniei a declarat Aceasta Organizatie in afara legii si ea a fost disfiintata. Cred c a nu sunt Moldofobi in Guvern nimeni. Si cred ca si raii de Moldoveni de peste prut ca Claudiu alexa si Marian Russo sunt Comunisti sau Rusi sau cum le mai spui tu. + Cei ce spun fraze ca "prost ca un Moldovean" cred ca tot nu sunt Moldofobi nui asa? Bucurestiu-i plin de asa specii,

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Dan 1,930, 15:31

bv, hai ca nr. celor care-ti sustin cauza creste

MDPhoenix
MDPhoenix Dan 1,930, 16:00

Voi nu vedeti si nu vreti sa vedeti mai departe de nasul vostru. De aia va credeti mai presus ca altii...

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Dan 1,930, 22:37

Exact aceeasi prostie de articol pe care a facut-o Coliba o data... tu ai facut-o de cel putin 10 ori inaintea lui.

Asa cum el ataca natiunea moldoveneasca asa ii ataci tu pe romani.
Asa cum el generalizeaza asa o faci si tu.

Cu ce esti tu mai breaz mai extremistule? Ce ti-am facut eu ca ROMAN ca TU sa ma jignesti in fiecare articol?

MDPhoenix
MDPhoenix Dan 1,931, 23:39

Osama Nu a fost coliba care a scris primul despre Moldoveni in asa hal. Norman o alta specie, si sint sigur ca nu numai ei 2 au scris asa ceva in erepublic. Eu am 1 an de cind joc aici mai activ, si fac ceea cce nu-sa facut pina acum in pressa din Moldova. Eu am tot dreptul sa imi apar tara si neamul de asa zisii frati romani ce tot injura si arunca cu fraze murdare, de parca le irita ca Moldovenii in genere exista. Acest articol este pentru Moldoveni si pentru eMd daca nu te-a jignit articolul lui Coliba inseamna ca articolul meu a ajuns la destinatie.

Hunab Ku
Hunab Ku Dan 1,931, 01:33

in cazul cand cobori la nivelul lui Coliba, Gujuman, Norman, Gringo ... inseamna ca nu esti cu nimic mai bun decat ei

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Dan 1,931, 04:52

bn ca nivelul tau e ultra ridicat 😁))

Norman Asante
Norman Asante Dan 1,931, 05:14

)))

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Dan 1,931, 04:20

Asculta mai baiat destept... eu sunt roman... DA? Articolul lui Coliba, cu toate ca a fost o jignire adusa moldovenilor m-a jignit si pe mine in egala masura... CA ROMAN. Asa sa stii. Ceea ce am incercat sa exprim si in commentul pe care tu cu manuta ta l-ai votat. Ai uitat? Asa ca te mai intreb o data: TU DE CE MA JIGNESTI mai piele de avion????

MDPhoenix
MDPhoenix Dan 1,931, 05:10

Caci ma apar si am tot dreptul. Coliba a adresat articolul Moldovenilor si eu ca moldovean am reactionat cum se cade . Si nu am injurat in articolul meu. doar fapte reale vazut e auzite si retraite pe pielea mea.

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Dan 1,931, 05:46

si totusi... DE CE NU-MI RASPUNZI LA INTREBARE? Ce treaba am eu cu Coliba si cu ceilalti extremisti ca sa ma injuri tu? Te aperi impotriva atacatorilor lovind in familiile acestora?

MDPhoenix Dan 1,931, 01:38

Komentar izbrisan

MDPhoenix
MDPhoenix Dan 1,931, 01:39

Adica cum crezi tu sa fac ? Sa stau si sa pun capul in jos? Asta cum ar veni la tine acasa hotii si iti violeaza femeia dar tu stai si suni la politie, fara a lua okii de pe dinsii... Hunab Moldovenii sunt foarte rabdatori prea rabatori si tu mia zici sa rabdam cum ne injura pe din spate si in fata cei ce spunc a sunt frati ca nustiu ce...

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Dan 1,931, 04:26

Mai "baiat destept"... de ce faci pe prostul? Adica vine Coliba si o violeaza pe nevasta-ta si tu sari la rudele lui in loc sa sari la el? De cand ai aparut in presa numai articole jignitoare la adresa romanilor si Romaniei publici. Sau cum... tu iei toporul la toata lumea crezand ca toti vor sa o violeaza pe nevasta-ta? Pai si normal ca pana la urma vin violatorii pe capul tau. Si o fac si pe ea, si pe tine si pe bunica-ta de 90 de ani. Ca extremistii la extremisti trag...

MDPhoenix
MDPhoenix Dan 1,931, 05:08

Nu Coliba a scris primul articol Moldofob da aia si am inceput sa public caci erau prea multe ce imi injurau tara si neamul...Eu spre deosebire de el nu am jignit nici o data Romanii (in afara de HARTA cu Gypsiland). In rest mia uite si tu prina rticolele mele poate gasesti si tu ceva interesant acolo dar la sigur nu signirea ROmanilor. Acest articol a fost primul de asa fel. SI mai vreau sa remarc Coliba nu a adresat articolul mie dar intregii societati Moldovenesti (care l-au citi)_

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Dan 1,931, 05:49

Esti un mincinos notoriu. In fiecare articol ii jignesti pe romani si Romania. Chiar in comentariul tau te contrazici. O data zi9ci ca nu ai injurat niciodata... hmm... cu exceptia hartii gypsyland... apoi afirmi ca ASTA E PRIMUL articol de acest gen. Esti un nesimtit.

MDPhoenix
MDPhoenix Dan 1,931, 06:06

Daca iti amintesti eu am sters imaginea in timp de 1 ora dupa ce mi-au scris din administratia Unitatii militare. Putini au vazut imaignea in rest articolul a fost curat, Ai ceva cu memoria?

BratC0fi
BratC0fi Dan 1,931, 01:59

BratC0fi
BratC0fi Dan 1,931, 02:04

"Catre Moldoveni ... Singele Moldovenesc s-a varsat cind s-a facut Romania Mare , S-a varsat in al 2lea razboi Mondial INSA VARSAT A FOST DE SABIA SI GLONTILE ROMANILOR!!

P.S urmaotrul articol v-a fi despre Moldovenii ucisi de romani! "

Spune cinstit esti beat sau te faci? Eu sunt din Chisinau - Ciocana - P.Zadnipru 2/7, am doar o intrebare la tine, de unde ai luat tu ca au fost omoriti Moldoveni de Romani? Esti baut sau ai scris asta sub stare de efect, mai mult cred ca a doua. Am foat de sute de mii de ori in Romania si pot sa iti declar ca nici un roman nu a facut o privire rea in directia mea. Ba chiar pot sa iti spun ca am avut ciocnire nu niste maghiari, si acum cred ca stateam cu capul umflat daca nu sareau in ajutor niste romani.

MDPhoenix
MDPhoenix Dan 1,931, 02:55

Snake sutn documentele romanilor ramase de dupa razboi acum sunt la Sis in care sunt atestate crimele Romanilor de catre ei insusi scrise pentru raporturi. Le-am vazut cu okii mei. Nu situ daca sint pe net, dar poate o sa reusesc eu cumva sa le fotografiez si o sa le postez neaparat. Dar si pe net sunt articole deja facute despre crimele in perioada Romanilor in Moldova.
P.S. Nu spune Maghiarilor ca esti Roman din Moldova ca o sa te bata crunt. Spune adevarul ca esti Moldovean si nu o sa-ti faca nimic. Dar despre a 2 razboi Mondial. Sute de mii d eostasi Moldoveni au luptat pentru URSS si contra ROmanilor inclusiv.

BratC0fi
BratC0fi Dan 1,931, 05:44

Ghost daca lucrezi la Sis fami si mie o copie la articole, insa aici este o problema despre autenticitatea documentelor, se stiu multe cazuri de falisifacre si nimeni nu poate baga cu mina in foc pentru ceea ce e scris acolo, sper ca intelegi asta si tu.

BratC0fi
BratC0fi Dan 1,931, 05:45

In ceea ce consta problema cu maghiarii, eu am declarat ca sunt moldovean, problema era ca ei se credeau cv gen rusii in Moldova ,iar eu urasc din tot sufletul porcismul asta.

Coliba
Coliba Dan 1,931, 10:36

LOL

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.