Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

Consideratii personale despre MPP-ul cu eRomania.

Dan 1,992, 01:30 Objavljeno u Republic of Moldova Rumunjska od direct x

Apropos poate ca ar trebui o pozitie oficioasa in cazul de fata sa vada si muritorii de rand.... ca "stam 10 ore pe zi pe eRep".

ambient nasol de despartire

Nu fac parte din guvern, tot ceea ce voi exprima in urmatoarele randuri sunt pareri proprii, lucruri pe care le-am facut, le-am simtit si inghitit, si optiuni personale pentru viitor.

Plec insa de la acest articol, in care se vorbeste cu patos despre o lege de MPP. Lucrurile de acest gen nu se fac peste noapte.

Domnilor, acum vreun an eMoldova si-a ales propriul drum, care, IN ACEST JOC, repet, IN ACEST JOC, a fost divergent fata de drumul ales de catre eRomania. Motivul a plecat de la medaliile de TP, plecarea moldovenilor catre tarile calde, statutul eMoldovei de vesnica aspiranta la intrarea in Eden, etc..

Am fost luni de-a randul MoFA, vMoFA, amasador in eRomania si am cautat sa mentin o comunicare activa cu factorii de decizie din acel moment. Nu discut deciziile de atunci, tot ceea ce am facut atunci a fost sa sustin comunitatea moldoveana, fara a jigni eRomania, am avut parteneri fantastici de decizie, am avut la acel moment o comunitate care dezbatea si lua decizii impreuna si de comun acord, interesul tuturor fiind, dezvoltarea eMD.

Au fost momente, cand pentru comunitate, am fost si eu ca si altii nevoit sa inghit galuste foarte fierbinti, si sa le mestec cu zambetul pe buze. Una dintre ele, cea mai fierbinte, a fost mpp-ul cu ungaria. Care, in cele din urma s-a facut indiferent de ceea ce doream eu. Au fost momente cel putin interesante cand eram banat de prin congresul eRo de congresmani alterati de bere, am fost intrebat lucruri hilare cu toate ca-i asigurasem inainte "cand ne atacati" eMoldova s-a tinut de cuvant.

Am propus la un moment dat prin congresul eRo, inainte de a lua Ungaria eUKR, sa i-a si eRo o parte ca e la promotie. Am fost refuzat. Ungurii inca profita de promotie. In orice caz, eMD s-a tinut si sper ca se va tine de cuvant incontinuare.

eMoldova la intrarea in CoT a impus un singur lucru: ”Sa nu i se ceara sa lupte impotriva Romaniei nici prin MPP nici sa o atace direct". Si lucrul a fost respectat si incuviintat de toti partenerii din alianta.
Si lucrul asta l-am respectat fata de eRo. Ba au fost momente in care ne-am schimbat avatarele si am dat ca nebunii pentru eRo. Si eRo ne-a ajutat decisiv atunci cand am avut nevoie.

Acum, eRomania ne-a propus un MPP pe care se pare ca l-am refuzat. Eu personal, nadajduiesc si sufletul imi spera ca acel MPP se va putea face pana la urma. Trebuie rezolvate doar niste mici lucruri legate de finetea aliantelor.
In principiu, Romania abia si-a schimbat drumul si in momentul de fata e in camp si nu stie, sau are optiuni limitate incotro s-o apuce. Suntem si vom fi frati insa nu am dorit niciodata ca fratele mai mare sa-l bumbaceasca pe cel mai mic dupa bunul sau plac. Pana la urma un frate merge pe un drum, celalalt pe alt drum, cand lucrurile-s propice drumurile se pot intalni, cand nu-s propice, drumurile se despart. Gaseste-ti eRomanie un drum, si daca drumul merge in aceeasi directie cu drumul nostru, atunci ne vom intalni cu siguranta.

direct x

 

Komentari

Bogdan Armand Sibrand
Bogdan Armand Sibrand Dan 1,992, 01:35

torna torna fratre : )

direct x
direct x Dan 1,992, 01:38

nu torn, dau din casa 😃.

IntoOblivion
IntoOblivion Dan 1,992, 01:42

eh, parca romanii nu erau frati cu croatii, so what ... : )

WayMilky
WayMilky Dan 1,992, 10:34

Unii inca mai sunt frati cu croatii : )

IntoOblivion
IntoOblivion Dan 1,992, 12:15

chiar asa, dar fara acte : ) which works fine

Norman Asante
Norman Asante Dan 1,992, 02:00

Deja vu....

Si Republica Moldova, si Transnistria exista tocmai ca aceasta stare de lucruri convine PE MOMENT unor indivizi încăpățânați si fără viziune strategica...

direct x
direct x Dan 1,992, 02:08

tu ai viziune, ma rog vedenii, vezi ca ai de schimbat articolul ala despre taxe ca ti-am comentat in el.

direct x
direct x Dan 1,992, 02:14

"Norman Asante
64
Norman Asante Day 1,992, 02:00
Deja vu....

Si Republica Moldova, si Transnistria exista tocmai ca aceasta stare de lucruri convine PE MOMENT unor indivizi încăpățânați si fără viziune strategica... "

ah, si ti-am mai spus ai mari probleme in a face distinctia intre joc si rl. in joc, Transnistria e a Moldovei, dar ma astept sa dai delete la comment.

nagant895
nagant895 Dan 1,992, 03:08

07

cc1432
cc1432 Dan 1,992, 03:15

Repet:
Daca am tine la moldoveni i-am lasa in pace, in COT sub siguranta MPPurilor care deja le au. Cel mai bun ajutor pe care putem sa il dam este o granita sigurain sud - vest. Si nici ei nu isi doresc mai mult oricum.

off whisky
off whisky Dan 1,992, 04:01

I don't understand the text,but I'll state what I believe is historically true and rightful:
1.true: Moldova and Romania is one entity,one country.
2.rightful: a reunion,ofc
o7

direct x
direct x Dan 1,992, 04:14

well, rl is rl and good things come to those who wait. in this game about one year ago, eMolova took its own path. Don`t wanna speak about motives, but there were a lot. in this game, things, good things don`t happen within a night. It`s a lot of fine tuning that has to be cared of. This is what is about in this article

ManuR
ManuR Dan 1,992, 04:59

o7
'Om trai si 'om vedea ce va mai fi, oricum sangele apa nu se face (sau asa ar trebui)

Norman Asante
Norman Asante Dan 1,992, 05:09

Niște ariviști lipsiți totalmente de curaj și demnitate, Doamnă...

Atât în Erepublik, cât și în RL

direct x
direct x Dan 1,992, 05:15

eu eram aici fara nicio regiune cand tu erai in SUA la bonusuri maxime. vorbind de arivisti in eRep. ai plecat si ai lasat tara asta stearsa de turci Norman. si s-au chinuit cu bani reali unii sa o scoata din rahat. tu erai in SUA. ce probitate ai tu si in ce nume vorbesti? doza crasa de saruri de stearat pe fata ta inca Norman.

Norman Asante
Norman Asante Dan 1,992, 05:19

ești prea dus cu pluta, mai direx ca sa dialoghez cu tine

citește aici cine a eliberat eMoldova de turci ca sa nu mori prost:

http://www.erepublik.com/en/article/norman-asante-final-de-mandat-prezidential-1895182/1/20

direct x
direct x Dan 1,992, 05:27

vad ca ai luat o pauza de la medicatie. doctorul o sa-ti spuna daca e bine sau nu. finalul tau de mandat a fost negogiat de altii cu turcii, tu te-ai carat in tari calde unde ai stat un an. s-au platit golzi din bani reali. iar acum vii si insulti. sa stii ca nu sunt putini aia care nu au uitat.
apropos, pana acum, m-am tinut de cuvant cand am zis ca nu ma iau de tine daca nu ma insulti. puisor, ai incalcat pactul mutual.

Norman Asante
Norman Asante Dan 1,992, 05:54

)) Continuă să aberezi și să-ți ascunzi nimicnicia după insulte și fraze goale și inventate, iar după ce o primești binemeritat la bot, brusc te transformi în victimă..))

Numai de atât ști bun. Atât în Erepublik, cât și în RL.

Nu în zadar ți-a luat asa un nick - ”din rect x”..))

Continua.

Ești amuzant..))

direct x
direct x Dan 1,992, 06:11

mai NA din frustrare te hranesti si in frustrare o sa-ti gasesti obstescul sfarsit. poti sa gasesti mai multe locuri de unde sa adulmeci si sa te hranesti. nick-ul meu e doar o poparta spre sansa asta.

so, sa recapitulam... ai lasat tara la turci si ai plecat un an cu medalie de cp la profil ce-i drept. eu m-am multumit ca alaturi de prieteni sa aleg Moldovei un drum. si in timp ce eram curtat pentru medalia de care tu te simti atat de mandru, am gasit de cuviinta sa o las la oameni mai capabili decat mine. tu nu. asta ne va deosebi la profil mai NA.
si inca o chestie, si-au dat seama si oamenii pe langa care te-ai insinuat cu cine au deaface. si ce mi-e drag cel mai mult este ca minciuna are picioare scurte. in cazul tau ai cam ajuns la glezne.

Norman Asante
Norman Asante Dan 1,992, 06:50

Alta aberație marca ”din rect x”..))

Atâta poți. blegule?

MDreams
MDreams Dan 1,992, 09:00

Mai ariciule ce mandat de CP ai avut tu? Sa-ti reamintesc cum fugeai dupa medalia de CP? Sau de legea de impeach? Mandatul tau a fost unul dintre cele mai slabe din intreaga istorie a eRepublikui...

direct x
direct x Dan 1,992, 06:59

inafara faptului ca insulta iti este soata mai stii ceva? nu. schimbi cetatenia. puisor.

Norman Asante
Norman Asante Dan 1,992, 07:02

Insulte vad la tine in comentarii.

La mine e doar o reflecție a stării in care te afli, bre nerodule..))

direct x
direct x Dan 1,992, 07:57

NA logica ta de "sa nu uit sa inspir si sa expir" a eludat medicamentele. personal, nu am vazut din partea ta decat invective si comment deleted. atata poti atata duci. mai incearca. esti departe de tinta. mai ai un pic si culegi ce am lasat in buda ieri.

direct x
direct x Dan 1,992, 07:10

iar insulti, mezencefalul tau se rezuma doar la atat. vezi ca mai sunt insulte, ai inceput sa te repeti. semne de Alzheimer. reflectia starii mele la tine se traduce in insulte. atata poti atata scoti. puisor.

Norman Asante Dan 1,992, 07:22

Komentar izbrisan

direct x
direct x Dan 1,992, 07:36

in mintea ta ingusta si in buzele tale inafara de tine binenteles, toti sunt permite-mi sa te citez cam de atsta esti in stare si esti capabil: "handicapat, prost, bascalie de nick :"din rect x"acum din alte articole:"idiot, imbecil, tampit" un larg vocabular potrivit unui asa fost presedinte de tara. le-am dat invectivelor report. ca nu meriti altfel

puisor sunt sensibil cand te legi de familia mea. in rest iti dau sa pasti linistit din nick-ul pocit de tine.

Norman Asante
Norman Asante Dan 1,992, 07:52

Pai e si logic sa primiți răspuns pe măsura provocărilor voastre de brute, tu cu derbedei de alde tine.

Nu înțeleg ce te mai superi acum. Obișnuiește cu o astfel de atitudine față de tine, atâta timp cat te porți ca un dobitoc.

Si te asigur ca in continuare veți primi acelasi tip de răspunsuri, daca nu înțelegeți alt fel de limbaj.

Hai noroc, bre excrementule..))

direct x
direct x Dan 1,992, 07:52

ooops? ai inceput?

direct x
direct x Dan 1,992, 08:01

NA logica ta de "sa nu uit sa inspir si sa expir" a eludat medicamentele. personal, nu am vazut din partea ta decat invective si comment deleted. atata poti atata duci. mai incearca. esti departe de tinta. mai ai un pic si culegi ce am lasat in buda ieri.
sa fiu sigur ca vezi....NA

Lady Indra
Lady Indra Dan 1,992, 05:24

te susțin 100%, frate directx... parcă aș fi scris eu articolul ăsta...

inclusiv comentariile, mai ales în ceea ce-l privește pe așa-zisul NA... eu tot mai cred că este un cont preluat...

Alexandru Barbarosie
Alexandru Barbarosie Dan 1,992, 05:53

1. Romania semneaza NAP cu Bulgaria
2. Romania NU itra in TWO.
3. Romania intra in CoT.

Alexandru Barbarosie
Alexandru Barbarosie Dan 1,992, 06:19

4. MPP eRO - eMD 😃

S Y N A P S I S
S Y N A P S I S Dan 1,992, 05:57

Sarbatori Fericite cu sanatate si multe bucurii!

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Dan 1,992, 07:54

Nu mor ursii cand vor cainii, directule.

Norman? Mugur? Cine-s astia? Diaconescu si Vanghelie?

Sa fim seriosi!

Mai devreme sau mai tarziu, indivizii de genul asta, vor fii eliminati de propriul grup. Orice organism viu elimina microbii de la sine. Este vorba de legea supravietuirii.

Noroc ca majoritatea celor din Acvila sunt oameni de onoare cu mult bun simt. Am discutat cu cativa dintre ei si e doar o chestiune de timp pana cand microbul va fi eliminat.

Deocamdata e tinut in brate de Mitzoi dar si ea va trebui sa se supuna grupului. O UM cu o vechime si traditie ca si Acvila nu poate sa se destrame din cauza unui vierme. Cu toate ca unii au inceput sa plece din cauza asta.

Chiar si in situatia asta, a MPP-ului, Norman este singurul care inoata impotriva curentului si lupta impotriva intereselor eMoldovei si implicit ale Acvilei.

Daca era in Garda era zburat de mult...

direct x
direct x Dan 1,992, 08:00

poi a fost zburat din Garda mai demult....NA face si el ce poate...eu simt ca e pastele, ceva empatie fata de fiinta care jigneste tot si neconditionat. o sa ma rog diseara pentru sufletul sau cu toate ca isi va ciocni oulele singur.

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Dan 1,992, 08:06

daca are... dar nu cred:)))

injuriile si insultele la orice pas sunt o manifestare care apare tocmai din cauza lipsei... oualor:))... neputinta cere o anumita compensare... si el o face oral...😁) (nu te gandi la prostii ca e zi sfanta:))))

direct x
direct x Dan 1,992, 08:13

ma mira si pe mine faptul ca un UM cu atatia oameni cerebrali tin sub cioc un asa pui de lele....

Norman Asante
Norman Asante Dan 1,992, 12:35

Bravo..)) Iată doi "specialiști" tocmai buni de numărat ouăle altora..)) Spor!

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Dan 1,992, 13:02

da... numai ca in cazul tau, noi specialistii, am ramas fara "obiectul muncii". Nu prea avem ce numara. Asta-i dilema noastra:)))))))

Norman Asante
Norman Asante Dan 1,992, 13:04

Las ca găsiți voi cui sa numărați ouăle..)) Asta stiti, asta faceti..))

direct x
direct x Dan 1,992, 13:17

Norman acum esti la promotie. am pus problema crestineste. si am o problema. nimeni nu vrea sa-ti dea ceva. ma cuprinde empatia sincer dar mai departe de un pixel doi nu-ti pot oferi nimic. probabil ca te judeca lumea dupa cum vorbesti.
http://www.erepublik.com/en/article/waz-up-man-de-ce-insulti--2255947/1/20#comments
da` cred ca ai avut momente mai grele ca astea fiind singur cum esti si acum asa ca iti urez sa fii sanatos si vrednic sa faci ceea ce injuri.

tomcat007
tomcat007 Dan 1,992, 08:45

bravos direct x! o septe!

Andreica1989
Andreica1989 Dan 1,992, 10:36

bine spus 😉

cunetlog
cunetlog Dan 1,993, 11:11

eu inteleg explicatiile desi o parte le deduc. ti-am votat articolul pentru ca este o minima explicatie pentru noi cei care suntem mai noi si nu am trait totul pe viu ca voi. poate mai multe explicatii si mai multa comunicare vor duce la o intelegere mai buna, mai ampla si mai constructiva!😉

Snaper
Snaper Dan 1,993, 12:57

Nobody cares actually

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.