Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

[Valtio tiedottaa] Tuore presidentti & AVS-haku

Dan 1,905, 10:09 Objavljeno u Finland Finska od Ministry of Education FI


Presidentinvaalit ovat taas kerran takana, ja tällä kertaa ne olivat ennennäkemättömät, nimittäin Temskih voitti vaalit kokemuspisteiden avulla! Koko vaalipäivän ajan tilanne heittelehti reilusti, ja parhaimmillaan kärkikaksikolla oli eroa 17 ääntä - Aqidin hyväksi. Temski kuitenkin alkoi kirimään noin kuuden aikaan illalla, ja yhdeksältä Temski oli jo tasoissa. Yöäänet painoittui vahvasti Aqidille, ja aamulla Aqid oli johdossa seitsemällä äänellä, mutta Temski kiri Aqidin kiinni aamun aikana. Vielä minuutti ennen äänestysajan päättymistä äänet Aqidin ja Temskin välillä jakautuivat 171 Aqidille ja 170 Temskille.


Tilanne ennen tarkistuslaskentaa.

Vaalien jälkeen, äänien aitouden tarkistamisen päätyttyä äänet jakautuivat kahden eniten niitä keränneiden kesken tasan, 169 Temsille ja 169 Aqidille. Sen johdosta pelimekaniikka antoi presidenttiyden enemmän exp:tä omaavalle, joka tässä tapauksessa oli Temskih. Temskiltä on tulossa oma artikkeli, mutta nyt jo kiitokset LEPille, SVL:lle, kaikille äänestäjille ja tietenkin Temskin rakkailla Rubber Plantationeille.

Vallanvaihto suoritettiin välittömästi tulosten tullessa julki, ja uusi hallitus onkin jo aloittanut hommansa. Loppuviikon tehtävälistalta löytyy mm. taistelemista Puolaa vastaan(Lisätietoja taistelukäskystä), kokoustamista ulkovaltojen kanssa, unkarilais-pton torjuntakeinojen mietintää ja valtion talouden tutkimista. Muistakaa seurata taistelukäskyistä löytyvää hallituksen ilmoitustaulua, ja muistakaa tappaa polakkeja. (:


eSuomen salapoliisipalvelu E&M onnistui saaman kuvan Puolan salaisesta aseesta - Q8-tankista.

Hallituskokoonpano:

Presidentti: Temskih
Varapresidentti: Zacharia Raven
Ulkoministeriö: TheJuliusCaesar, Ruben Lagus, Aulis Gerlander
Puolustusministeriö: Fettis, Dapipo
Valtiovarainministeriö: None|i
Tiedotusministeriö: Otus Leucotis (Minixmix), Qummi, Zalizare
Sisäministeriö: Fineros, maiklou
Hupiministeriö: Enwrath, Hawley (Gesert)

(Nimi suluissa, jos eri IRCissä kuin pelissä.)

AVS-haku

Uusi presidenttikausi on taas alkanut ja sen takia onkin aika laittaa uusi AVS-haku päälle. Tuttuun tapaan alivaltiosihteereitä haetaan foorumilla, ja hakutopicin löydät täältä. Alivaltiosihteereitä haetaan lähes kaikkiin ministeriöihin.

Mitä alivaltiosihteerit sitten ovat?:
- Alivaltiosihteerit ovat ministereiden alaisia ja heidän valitsemiaan virkamiehiä, jotka tulevat toimimaan oman ministerinsä alaisuudessa ja tämän ohjeistuksen alla.
- Alivaltiosihteeriksi voi hakea kuka tahansa politiikasta kiinnostunut, joka haluaa tehdä työtä eSuomen hyväksi.
- Alivaltiosihteereitä valitaan useaan eri ministeriöön ja ministerit itse tulevat poimimaan tästä keskustelusta itselleen mieleiset apulaiset.

Kannattaa rohkeasti ilmoittautua halukkaaksi foorumilla, jos toimiminen hallituksessa kiinnostaa.
http://tiny.cc/AVSHAKU
- Hallitus
 

Komentari

hailuotolainen
hailuotolainen Dan 1,905, 10:17

o7

Cendorr
Cendorr Dan 1,905, 10:38

Juzmar on jätetty kuvasta pois ;____________;

Pro Finlandian ehdokasta syrjittiin! IMPEACH!

shamaani
shamaani Dan 1,905, 12:40

Pelaajien sorto alkoi välittömästi, voidakseen tarjota apua hallitukselle täytyy rekisteröityä paikkaan x. Pyyhkiä perse tavalla y ja käydä kontilleen.

X ja Y on pakko skipata, enkä voi käydä polvilleni. Polvet hajalla. Miksi esimerkiksi tämän artikkelin kommenteissa ei voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi orjaksi? Teen niin kuitenkin.

Kansan mies.

nutty fox
nutty fox Dan 1,906, 02:42

onko tämä perseilijä^^edelleen täällä. toivottavasti jossain kohtaa saadaan ihan uusiakin pelaajia näiden multien lisäksi!

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.