Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

[Taistelukäsky 1917] Vapauta Ontario!

Dan 1,916, 07:20 Objavljeno u Finland Finska od Ministry of Education FIPrio 1: Ontario

Kuvassa linkki taisteluun
Autetaan Kanadaa vapauttamaan alueensa Espanjalta.

Prio 2: Western Desert

Autetaan liittolaistamme Kreikkaa sodassa Bulgariaa vastaan.

Prio 3: Banat

Autetaan liittolaistamme Romaniaa sodassa Unkaria vastaan.
Taisteluohjeet:
Jos erän tulos näyttää selvältä (piste-ero yli 1300), säästä iskut mahdollisuuksien mukaan seuraavaan erään (ellei erä ole viimeinen, jolloin seuraavaa erää ei enää tule). Älä iske, mikäli muuri on yli 56% suuntaan tai toiseen.Hallituksen ilmoitustaulu:

Suomi on hyökkäämässä Viroon. Koska Suomi voitti viikonloppuna tahtomattaan Western Finlandin vapautussodan, palautui Suomi taas väliaikaisesti kartalle. Tämä kuitenkin tarkoittaa vain sitä, että olemme taas vaarassa menettää yhden alueen Puolalle. Jotta Western Finland saataisiin takaisin Viron haltuun, on Suomi julistamassa Viroa Natural Enemykseen. Aukeavia taisteluita ei kuitenkaan tule voittaa, vaan valtio pyytää jokaista kansalaista taistelemaan Viron puolella kunnes toisin ilmoitetaan.

Presidentti tiedottaa: Presidentti Temskih on julkaissut artikkelin viime ajan tapahtumista liittyen sotaan kuin PJ-vaaleihin. Artikkelin voit lukea täältä.Uusien pelaajien opastus

Tervehdys uusi kansalainen! Peli itsessään opastaa sinua alkuun tehtävien avulla. Harmillisesti median löytämistä ei tehtävissä opeteta. On kuitenkin hienoa, että päädyit lukemaan valtion artikkelia, sillä eMaailmankuvasi laajenee huomattavasti median löytämisen johdosta.

Jos et vielä ole lukenut aloitusopasta, siihen kannattaa ehdottomasti tutustua. Vaikka se vaikuttaa aika kovalta tekstimuurilta, niin sen lukeminen valottaa eRepublikin toimintaa monella eri tasolla.

Toivottavasti viihdyt eRepublikin ja eSuomen parissa vielä pidemmän aikaa!Hallituskokoonpano:

Presidentti: Temskih
Varapresidentti: Zacharia Raven
Ulkoministeriö: TheJuliusCaesar, Ruben Lagus
Puolustusministeriö: Fettis, Dapipo
Valtiovarainministeriö: None|i
Tiedotusministeriö: Otus Leucotis (Minixmix), Qummi, Zalizare
Sisäministeriö: Fineros, maiklou
Hupiministeriö: Enwrath, Hawley (Gesert)
Animeministeri: Erech

(Nimi suluissa, jos eri IRCissä kuin pelissä.)Tiedote luotu: 17.2.2013 17:20
Tiedote päivitetty: 18.2.2013 17:40
 

Komentari

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.