Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

[Taistelukäsky 1905] Auta Kiinaa!

Dan 1,904, 08:47 Objavljeno u Finland Finska od Ministry of Education FIPrio 1: Visnayas

Kuvassa linkki taisteluun
Käydään vaihteeksi auttamassa Kiinaa, kun Asgardilla ei ole omia tärkeitä taisteluita käynnissä. eSuomi hyökkää Puolaan tänä iltana viimeistään kello 23:35.


Prio 2: Älä taistele Länsi- tai Etelä-Suomessa

Peräännytään etelässä, koska alueet on helpompi vapauttaa Virolta kuin Puolalta.
Taisteluohjeet:
Jos erän tulos näyttää selvältä (piste-ero yli 1300), säästä iskut mahdollisuuksien mukaan seuraavaan erään (ellei erä ole viimeinen, jolloin seuraavaa erää ei enää tule). Älä iske, mikäli muuri on yli 56% suuntaan tai toiseen.Hallituksen ilmoitustaulu:

Puolan ja Suomen sota alkaa tänään. Kansanedustajien vikkelien sormien ansiosta saimme julistettua Puolan Natural Enemyksi ensin, ja näin ollen saimme ensimmäisen hyökkäysvuoron. Tarkoituksena on hidastaa Puolan etenemistä, jotta saisimme aikaa perääntyä etelärintamalla, sillä alueet on reilusti helpompaa vapauttaa Viron hallusta kuin Puolalta. Sota alkaa tänään viimeistään kello 23:35
Uusien pelaajien opastus

Tervehdys uusi kansalainen! Peli itsessään opastaa sinua alkuun tehtävien avulla. Harmillisesti median löytämistä ei tehtävissä opeteta. On kuitenkin hienoa, että päädyit lukemaan valtion artikkelia, sillä eMaailmankuvasi laajenee huomattavasti median löytämisen johdosta.

Jos et vielä ole lukenut aloitusopasta, siihen kannattaa ehdottomasti tutustua. Vaikka se vaikuttaa aika kovalta tekstimuurilta, niin sen lukeminen valottaa eRepublikin toimintaa monella eri tasolla.

Toivottavasti viihdyt eRepublikin ja eSuomen parissa vielä pidemmän aikaa!Hallituslista

Presidentti: Ruben Lagus
Varapresidentti: Zacharia Raven
Puolustusministerit: hcMind ja ChosenR
Ulkoministerit: TheJuliusCaesar ja Hawley
Tiedotusministerit: Otus Leucotis ja Qummi
Valtiovarainministeri: Feuerstrahl
Sisäministeri: Temskih
Hupiministeri: erechTiedote luotu: 5.2.2013 18:45
Tiedote päivitetty: 6.2.2013 16:20
 

Komentari

Princess Cendorella
Princess Cendorella Dan 1,906, 04:31

Hallituslista?

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.