Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

[SVL] Golpel Puheenjohtajaksi!

Dan 1,911, 06:35 Objavljeno u Finland Finska od Golpel


SVL on tienhaarassa

Tervehdys SVL:n jäsenet! Puheenjohtajavaalit lähestyvät ja SVL:ssäkin koittaa uuden puheenjohtajan valinta. Tämä kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. EK-vaaleissa tuli suuri tappio, saimme vain 4 kansanedustajaa mikä taitaa olla historiamme huonoin tulos. Toisaalta presidentinvaaleissa onnistuimme täydellisesti, puolueemme ehdokas Temskih valittiin presidentiksi historiallisin lukemin. Jokainen ääni oli lopulta kullan arvoinen.
Miten taata SVL:lle menestys jatkossa? Olemme kuluneella kaudella parantaneet monia puolueemme puutteita. Uutta puolueohjelmaa on tehty, ja ulosantimme mediassa on parantunut selkeästi. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä.

Meidän on noustava jälleen puolueiden kärkeen. Jäsenkato on käynyt Red Jihadin paluun jälkeen, ja olemme menettäneet paljon avainhenkilöitä. Tämä ei ole kuitenkaan lannistanut meitä, ja uskon SVL:n pystyvän nousemaan taas vahvaan menestykseen.

SVL:n tuleekin nyt erottua joukosta rohkeasti. Meidän pitää olla näkyviä ja ajaa rohkeasti isänmaan asiaa ja puolueohjelmaamme, toteuttaa sitä myös käytännössä eikä jättää hommaa vain puheiden tasolle.

Golpel puheenjohtajaksi

Olen melko nuori poliitikko, ja monen silmissä ehkä kokematon. Tässä on kuitenkin vahvuuteni. Puheenjohtajana minä pyrkisin uudistamaan SVL:n jo vähän kulahtanutta ilmettä. Toisin lisää väriä tiedotukseen, ennen kaikkea tarvitsemme aktiivisista tiedotusta siitä, mitä SVL tekee. Kansan pitää tietää, että SVL tekee kaikkensa eSuomen puolesta. Meidän pitää avoimemmin kertoa toiminnastamme, esimerkiksi eduskuntatyöstä. Myös rekrytointi on minulle tärkeä seikka. Puolue tarvitsee lisää jäseniä, ja tähän pyrkisin nimenomaan aktiivisella näkymisellä mediassa. Tavoitteeni on rikkoa jälleen 100 jäsenen raja, ja tätä kautta myös ottaa voitto eduskuntavaaleissa.

Äänestämällä minut puheenjohtajaksi 15.2 takaat sen, että SVL lähtee jälleen menestyksen tielle! eSuomi ansaitsee aktiivisempaa ja isänmaallisempaa puoluepolitiikkaa. Menestykseen tarvitaan rohkeutta ja tarvittaessa on osattava uudistua. Vanhat keinot eivät enää toimi muuttuneella puoluekentällä, jossa populistit ovat saaneet jalansijaa. Asiamme tarvitsee rohkean keulakuvan - saatte minusta sellaisen, mutta vain äänestämällä!

 

Komentari

GimliPertti
GimliPertti Dan 1,911, 07:13

Gospel on oikeus!

nutty fox
nutty fox Dan 1,911, 07:41

äänten ostaminen on oikeus pfffffft

Punakuono
Punakuono Dan 1,911, 07:48

Golpel on oikeus!

jom1
jom1 Dan 1,911, 08:25

Ainakin on voteihin rahaa tuhlattavaksi jos ei muuta

Golpel
Golpel Dan 1,911, 08:32

En nyt hirveen rikas ole jom1.
Ja jos mut nyt valitaan niin autan teitä alokkaita. 🙂

jom1
jom1 Dan 1,911, 09:13

Olisin kyllä erittäin kiitollinen jos saisin jotain aloitusapua päivittäisten sossutankkien lisäksi! : - D

Golpel
Golpel Dan 1,911, 09:54

Äänestä sitten minua perjantaina.

Heketsu
Heketsu Dan 1,911, 21:44

Milläs keinot aiot palauttaa meidät sinne 100 jäsenen puolueen joukkoon? Olemme olleet Red Jihadin perustamisesta saakka alamäessä, joten saat kyllä tehdä ison työn, että sinun aikanasi pääsisimme 100 jäsenen tietämille. Suhtaudun tähän pyrkimykseen erittäin skeptisesti.

Golpel
Golpel Dan 1,912, 01:02

Ohjataan kaikki tänne.

Miten: salaista, näät 16.päivä

Cendorr
Cendorr Dan 1,912, 01:17

Näin ulkopuolisena sanoisin, että 100 jäsentä vaikuttaa ihan realistiselta jos osaa hommansa. Sehän vaatii vaan aktiivista yhteydenpitoa tonne 2klikereihin... jos aikaa on käyttää niin eSuomesta löytyy aina useampi kymmentä pelaajaa liikuteltavaksi miten vaan, minne vaan.

nutty fox
nutty fox Dan 1,912, 02:02

ostakaa uudet jäsenet niin pääsette helpoimmalla!

Golpel
Golpel Dan 1,912, 02:36

Juuri näin Cendorr!

Äänestäkää GOLPEL

CenHunter
CenHunter Dan 1,913, 09:11

Saatettakoon tietoon ircistä:

[19:06] majuri: Golpel @div.II tällä hetkellä menossa 2,2M damaa viroa vastaan rw:n puolelta Haaskausta!

Tarkoitus olisi antaa Viron pitää aluetta hallussaan.

Golpel
Golpel Dan 1,914, 12:08

Halusin vaan BH

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.