Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

[PJ-vaalit] Zalizare SVL:n puheenjohtajaksi!

Dan 1,911, 05:13 Objavljeno u Finland Finska od Zalizare

Taas on aika valita puheenjohtajat puolueille. Tällä kertaa myös minä, Zalizare, olen asettumassa ehdolle SVL:n puheenjohtajaksi. Minut tunnetaan nykyisenä tiedotusministerinä, neljästi eduskunnassa olleena ja valtion armeijan komentajana. Ja tästä täytyy vain parantaa! Nyt on siis kiikarissa puheenjohtajan virka.


Taasko on PJ-vaalit?

Nykytilanne
SVL:llä on ollut hankalaa lähiaikoina, mutta asiat ovat jo kääntyneet parempaan päin siitä, kun puolueestamme lähti jäseniä Red Jihadiin. Puolue on saatu pidettyä hyvin kasassa ja eduskunnassakin SVL on pärjännyt hyvin, eduskunnassa olevien jäseniemme aktiivisuuden perusteella. Eduskunnassa istuvia puolueessamme ei olekaan montaa, mutta pohjalta se pienikin ponnistaa. SVL:n äänimäärä tulee kyllä nousemaan, kunhan vedämme yhtä köyttä, yhteistyöllä kaikki onnistuu. Puolueemme jäsenien tuleekin kerätä asennetta ja lähteä jatkamaan pää pystyssä.


Yhteistyö, sitä me tarvitsemme.

Puolueohjelma ollaan uusittu parempaan ja selkeämpään muotoon aiemman puheenjohtajan, Temskin, johdosta. Myös toimintatapoja ollaan muutettu parempaan suuntaan. Näitä saatetaan mahdollisella PJ-kaudellani vielä miettiä tarkemmin, mutta juuri uusituista päätöksistä pidetään kyllä kiinni.

Puolueemme kärsii kuitenkin aktiivipelaajien puutteesta. Tähän on tultava muutos ja siksi puolueemme tulisi näkyä aktiivisesti mediassa, johon pyrittiin jo viime puheenjohtajakaudella. Artikkeleita tulisi tehdä aktiivisesti puolueen toimintaa koskien ja myös muita artikkeleita voidaan tehdä, mm kisailua voitaisiin mahdollisesti niissä tai feedissä järjestää.


Muistakaa äänestää 15.2!

 

Komentari

Golpel
Golpel Dan 1,911, 06:39

mut mielummin

Zacharia Raven
Zacharia Raven Dan 1,911, 06:50

Testaan kommenttia

Zacharia Raven
Zacharia Raven Dan 1,911, 06:51

Zakke SVL pj ehym, testi 3

Zacharia Raven
Zacharia Raven Dan 1,911, 06:51

Kannatan molempia, testi 2

Cendorr
Cendorr Dan 1,911, 07:04

saanko testata sinua zakke?

Zacharia Raven
Zacharia Raven Dan 1,911, 07:22

Tuli alertti

Cendorr
Cendorr Dan 1,911, 07:23

nii mullekin

Cendorr
Cendorr Dan 1,911, 07:24

testaan nyt tuleeko omasta replysta itselleni : D

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.