Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

[MOSSAD] Uusi vaihtoehto Suomen MU-kentällä

Dan 1,905, 08:35 Objavljeno u Finland Singapur od Kauppaliitto

Jo yli viikon ajan on eSuomen ensimmäinen ammattimainen palkka-armeija käynnistänyt toimintaansa matalalla profiililla. Nyt on aika esitellä tämä uusi vaihtoehto kaikelle kansalle. Kauppaliitto ylpeänä esittää - Mossad!
Mossad on sotilasyksikkö, jonka tarkoituksena on myydä sotilaiden ammattitaitoa parhaaseen markkinahintaan. Yhtenäinen yksikkö tarjoaa parhaat mahdollisuudet voiton maksimointiin, sillä ostajat haluavat ostaa mieluiten suuren influence-määrän kerralla, ja toisaalta myyminen on helpompaa, kun yksi kerrallaan hoitaa myyntipuheet kaikkien puolesta.

Mossadin taustalta löytyy joukko menestyneitä kauppaliittolaisia:
Supreme Commander:
ChosenR

Assistant Supreme Commander:
hcMind

Commander:
Jorma Ollila
Aqid
Zacharia Raven
hailuotolainen
Aaltoliike

Public information officer
Ruben Lagus

Palkka-armeijan perustaminen on ollut monen kauppaliittolaisen mielessä jo pitkään, ja Suomessa on toiminnalle selkeästi tilausta. Yksityisten unittien on vaikea toimia taloudellisesti kannattavasti, ja myös Puolustusvoimat on tauolla laman takia. Myymällä unitin iskuvoimaa on mahdollista päästä selvästi voitolle, kuten ensimmäiset Mossadin iskut ovat jo osoittaneet.Kuka voi liittyä?
Kaikki ovat lähtökohtaisesti tervetulleita unittiin, mutta Mossad pidättää oikeuden estää sotilaan liittyminen, jos siltä tuntuu. Kauppaliiton jäsenyys on eduksi, mutta sitä ei ehdottomasti edellytetä. IRCin käyttö on välttämätöntä, jos haluaa osallistua varsinaiseen palkkasoturitoimintaan. Toki yksikössä saa oleskella, vaikkei varsinaisiin operaatioihin osallistuisikaan. Operaatioissa täytyy kaikkien käyttää Mossadin avatarpohjaa, jonka keskelle voi muokata oman yksilöllisen tunnuksen.

Mitä liittymisestä hyötyy?
Ei sinänsä juuri mitään. Vain osallistumalla operaatioihin ja iskuvoiman myyntiin pääsee osingoille voitosta. Palkkio jaetaan suoraan sotilaiden operaatiossa tekemän influencen suhteessa. Yleensä 10% tuotosta otetaan unitin yhteiseen pussiin pahan päivän varalle. Yleinen käytäntö on, että ostaja maksaa Q7 tankeilla tai rahalla, mutta tietysti sopimus tehdään aina tilanteen mukaan. Hinta voi olla esim 20xQ7 tankkia tai 250cc/ 1M damagea nelosdivarissa. Alemmissa divisioonissa ovat tuotot selkeästi suurempia vähäisen tarjonnan vuoksi.

Koska Mossadissa on ahkeria kauppamiehiä, pääset helpolla - olet vain oikeaan aikaan valppaana ja isket. Diili hoidetaan keskitetysti. Toki myynti puolellekin ovat kaikki pätevät henkilöt tervetulleita. Mossadissa ei vielä ole käytössä ns. orjatöitä, mutta asia saattaa tulevaisuudessa muuttua, kun kehitystyö etenee.
Mossadin linjauksia

Mossad on Kauppaliiton sotilasyksikkö, joka ei sitoudu noudattamaan valtion taistelukäskyjä, eikä havittele valtion MU-tukia. Iskuvoimaa myydään kaikille maksuhaluisille ja -kykyisille tahoille. Ainoastaan Asgardia vastaan Mossad ei suostu lyömään. Daily Order pyritään säätämään niin, että suorittaminen onnistuu operaation lomassa, mutta todennäköisesti DO löytyy kuitenkin useimmiten Asgardin taisteluista.


Operaatio käytännössä

Toiminta tapahtuu pääosin ircissä (@Quakenet). Kun potentiaalisia ostajia on linjoilla, kartoitetaan paikalla olevien iskukykyä ja aletaan kauppaaminen. Myyjä neuvottelee parhaan mahdollisen diilin kyseisestä damagepotista. Ostaja kertoo milloin ja missä iskeä, ja Mossad hoitaa asian. Iskun jälkeen jokainen sotilas raportoi iskunsa lomakkeeseen ja toimittaa myös kuvan todistukseksi. Myyjällä on näin helppo työ toimittaa selkeä lasku ostajan maksettavaksi. Lopuksi tuotto jaetaan sotilaille. Toimintaa helpottavat irc-kanavan botti ja helppokäyttöiset lomakkeet. Käytännössä tätä on harjoiteltu jo useassa opsussa hyvällä menestyksellä. Tarkempi perehdytys annetaan asiasta vakavammin kiinnostuneille.

Miten voi liittyä?

Liity Mossadin jäseneksi pelissä (http://www.erepublik.com/en/main/group-show/1321), ja ota yhteyttä komentajiin pelissä tai ircissä. Tervetuloa!

 

Komentari

ChosenR
ChosenR Dan 1,905, 08:40

Mossad o/

Zacharia Raven
Zacharia Raven Dan 1,905, 08:43

Mossad tuottaa VOITTOA o7

t0b1
t0b1 Dan 1,905, 08:51

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Princess Cendorella
Princess Cendorella Dan 1,905, 09:21

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Dan 1,905, 09:23

Mossad tuottaa MANNAA! o7

Citizen Mu
Citizen Mu Dan 1,905, 09:27

Mossad tuottaa kalmoja rahaa vastaan! o7

Jorma Ollila
Jorma Ollila Dan 1,905, 09:27

Mossad luottaa JANNAAN! o7

hailuotolainen
hailuotolainen Dan 1,905, 09:29

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Patekki
Patekki Dan 1,905, 09:48

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Aqid
Aqid Dan 1,905, 10:20

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Vohvelimies
Vohvelimies Dan 1,905, 10:24

Kestipäs kauan tehdä kunnon MU tuota hommaa varten mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Itse vetäisin tiukan linjan siihen keitä otetaan mukaan hommaan jotta MUsta saadaan ammattimaisemman näköinen ja tulee parempi influ suhteutettuna jäsenmäärään.

ps. Ruben Lagus hanki ny joku uus kuva tohon avatariis :-DDD

Qppi
Qppi Dan 1,905, 12:08

Eikö valtion MU:ta olisi voinut ajaa vastaavasti?

9axel5
9axel5 Dan 1,905, 13:20

Mossad tuottaa VOITTOA o7

Vill3
Vill3 Dan 1,905, 14:38

Mossad tuottaa VOITTOA o7

hailuotolainen
hailuotolainen Dan 1,905, 14:49

Vohvelimies: eipä siitä haittaa oo vaikka joku on huonommallakin strenalla mukana, kun maksun saa suoraan opsuissa influn mukaan. Mitä kovempi strena, sen kovempi palkka.

Cure
Cure Dan 1,905, 22:34

Mielenkiintoinen, voisi vaikka liittyä..

VonPaha
VonPaha Dan 1,906, 01:46

Ei voi muuta sanoa kuin että taas on polakit päässeet nimen keksimään.. Haisee kyllä aikas pitkälle.

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Dan 1,906, 03:09

raha haisee hyvältä

hailuotolainen
hailuotolainen Dan 1,906, 06:55

raha ei haise, se tuoksuu

Kendo Yanar
Kendo Yanar Dan 1,906, 08:18

Loistava idea, jos joskus KA:n päättäisin jättää niin Mossad olisi kyllä eka MU jonka ovella koputtelisin! Tosin en tiedä miten Kendon ruskettunut naama otettaisiin vastaan


Mut mikä hito tää nimi on?? xD Mossad?

Sir Onyx
Sir Onyx Dan 1,906, 10:44

Milloin opsuja pääsääntöisesti on tarjolla? Iltaisin?
Vai onko myös aamuisin ja päivisin?

Princess Cendorella
Princess Cendorella Dan 1,906, 11:30

Sir Onyx, heti kun saadaan järkevä määrä damagea kasaan, riippuu päivästä.. Aamuisin ei ole ollut kertaakaan. Ainakaan arkipäivisin.

ChosenR
ChosenR Dan 1,906, 11:51

Iltapäivä-ilta on pääsääntöisesti aktiivisinta aikaa opsuttaa. Toki opsuja voi olla useamman kerrankin päivässä

Jorma Ollila
Jorma Ollila Dan 1,906, 12:22

Tänään on esimerkiksi ollut jo kaksi ja kolmas on tulossa. Meillä on sen verran vetäjiä että tulevaisuudessa en näkisi ongelmaksi esimerkiksi viittä operaatiota päivässä.

Th1ngy
Th1ngy Dan 1,906, 14:14

Kokeiltuani Mossadia en voi oikein muita Military Unitteja suositella. Ei haissut miltään ja yhdellä tukulla riihikuivaa pyyhki sormet ja varpaat. Aivan loistava ja riittoisa. Tästä lähtien eteenpäin pidän irkin auki aina älypuhelimessani.

Julma Esa
Julma Esa Dan 1,906, 19:35

israel... nimestä -10

kalupakki
kalupakki Dan 1,907, 07:39

ripulivoimat on parempi

Haffu
Haffu Dan 1,907, 13:19

Mossad todellakin tuottaa VOITTOA o7

jaywalker71
jaywalker71 Dan 2,048, 00:18

Vain näin tappiokin on voitto.

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.