Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

[Mossad] Menestystarina jatkuu

Dan 1,916, 03:16 Objavljeno u Finland Singapur od KauppaliittoLyhyesti:

- Mossad on uusi ja erilainen MU, joka keskittyy palkkasoturitoimintaan.
- Mossad on Kauppaliiton alainen yksikkö, mutta kuka tahansa voi liittyä puoluekantaan katsomatta.
- Mossad tekee voittoa - operaatioihin osallistuminen tuottaa suuremmat tulot kuin mikään muu toiminta eRepublikissa tällä hetkellä.
- Jos haluat liittyä jäseneksi, ota yhteyttä johtoryhmän jäseniin.
- Aiemmat Mossad julkaisut luettavissa täällä ja äällä.

Mossad on toiminut nyt noin kaksi ja puoli viikkoa. Tänä aikana on myyty yli 800M damagea, josta rahaa on saatu n. 120k ja iso kasa Q7 tankkeja. Vertailun vuoksi voidaan todeta, että valtio sai viime kuukautena verotuloja n. 140k.Potti on jaettu sotilaille, jotka kulut katettuaan ovat voineet poistua taistelukentällä iloisesti vihellellen. Koska tilipussi karttuu tehdyn damagen suhteessa, ovat erityisesti voimakkaat soturit saaneet huikeita tuloja. Kuitenkin pienemmällä strenalla on myös päästy tienesteihin käsiksi, ja kaikille opsuihin vähäkään aktiivisemmin osallistuneille, on Mossad tuottanut enemmän lisäarvoa kuin mikään toinen MU tällä hetkellä pystyisi.
Mossadin keskeinen tavoite tällä hetkellä on kehittää D1-D3 toimintaa. D4 toimii jo erittäin hyvin: opsuja on ollut jokaisena eR-päivänä vähintään yksi ja useasti 2-3. Alempien divareiden damagen myynti on tällä hetkellä vaikeampaa, koska kysyntää on harvemmin, eikä Mossadilla ole vielä kovin suurta pottia myytäväksi, mikä tekee kaupanteosta vaikeahkoa.

Toisaalta myyminen 2-3 divareissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa. Tiukalla hetkellä pienempi potti saattaa ratkaista taistelun kulun, ja myyjiä ei ole kovin paljon tarjolla. Suuria pikavoittoa on siis käden ulottuvilla.

Mossad etsii nyt erityisesti D2 ja D3 sotureita liittymään joukkoon. Liittyä voi kuka tahansa, joka on innokas osallistumaan opsuihin, ja käyttämään sen verran irciä, että opsuttelu onnistuu. Unitti tarjoaa perehdytyksen ja opsuttelu on yksittäiselle sotilaalle erittäin helppoa ja vaivatonta.Käytännössä operaatio toimii niin, että Mossadin komentaja katsastaa käytössä olevan damagen, alkaa hieroa kauppoja ja antaa tulikomennon. Soturit iskevät ja ottavat kuvan todisteeksi tehdystä damagesta. Lomaketta käyttäen sotilas raportoi iskunsa, ja komentaja hoitaa laskutuksen ja jakaa palkan sotilaille.

Mossad ottaa operaatioista 10% osuuden puskurirahastoon, joka käytetään tarpeen tullen opsutteluun esim. Suomen puolesta tai muuhun Mossadin sotilaita hyödyttävään toimintaan. Henkilökohtaisia tuloja kaikki saavat vain tehdystä damagesta.

Mossadin huippuhetkiä tähän mennessä.

Operaation Norjassa Day 1910

Norjan kansa oli päättäväisesti lähtenyt vapauttamaan Vestlandetia valloittajan kynsistä. Norjan kansa halusi ehdottomasti palata maailmankartalle, ja hallitus lähti toteuttamaan projektia. Tiettävästi apua oli pyydetty ja saatukin laajalti, mutta siltikin UK teki taistelusta tiukkaakin tiukemman.

Mossad tuli hätiin. Taistelun käännekohdassa Mossad tykitti taululle yhteensä 105M yhdessä operaatiossa, ja UK:n selkäranka rusahti. Tiettävästi Mossadin voimannäytön jälkeen UK aloitti välittömästi myös rauhanneuvottelut ja lupasi vetäytyä Norjasta. Hieno päivä norjalaisille, Mossadille ja koko Asgardille. Palkkasotureita lämmitti erityisesti tilipussin suuruus.


Mossad tekee voittoa ja vapauttaa alueita!

Operaation Kanadassa Day 1915

Kanada on ollut hätää kärsimässä Espanjaa vastaan ja alueiden vapautus on tihkaissut pahasti. Kanadan hallitus oli päättänyt panostaa raivoisasti Quebecin vapautustaisteluun, ja ratkaisevalla hetkellä he kääntyivät Mossadin puoleen.

Mossad ei jättänyt Asgard veljeä tälläkään kertaa pulaan, vaan taisteli kaikin voimin katkaisten vihollisen selkärangan. Yhteensä ratkaiseviin eriin iskettiin Mossad sotureiden voimin n. 140M damaget kehiin, ja Quebec saatiin vapaaksi. Kanadalaiset saivat maansa kartalle, ja Mossad poistui kehästä ylpeänä saavutuksestaan ja lompakko hivenen pulskempana.


Mossad diilaa damaa!
Mossadin jäsen haastattelussa:

Miten päädyit valitsemaan Mossadin?
Luin artikkelin mediasta.

Mikä on vaikutelmasi unitista tähän mennessä?
Tekee voittoa.

Minkälainen merkitys Mossadilla on ollut henkilökohtaiselle taloudellesi?
Ihan kiva.
Mossadin jäsen haastattelussa:

Miten päädyit valitsemaan Mossadin?
Kun F-Rangersissa porukka alkoi "kuolemaan" aloin selata nykyistä MU-listaa läpi. Päällimmäiseksi mieleen jäi Mossad ja Pro Finlandia. Otin selvää kummastakin unitista ja päädyin siihen tulokseen että valitsen unitin josta minulle itselleni on hyötyä. Mossad tuottaa voittoa o7

Mikä on vaikutelmasi unitista tähän mennessä?
Porukka on todella yhtenäinen ja aktiivinen. Olen ollut täällä parisen päivää ja porukka on ottanut todella hyvin vastaan. Eniten yllätyin porukan iskukyvystä, tänäänkin hakattiin yli 140 miljoonaa damaa liittolaisemme, Kanadan puolelle. Myös jako on sitä parasta, pullaa, ja paljon. Liity sinäkin!

Minkälainen vaikutus Mossadilla on ollut henkilökohtaiselle taloudellesi?
Q5 pullaa tulee päivittäin ja kun opsutkin huomioi voin sanoa että saan ainakin 100 fimiä enemmän viikossa kuin ennen. (Huomioikaa että olen kakkos divarissa ja opsuja ei siis ole paljon)

Mossadin johtoryhmä:

Supreme Commander:
ChosenR
Assistant Supreme Commander:
hcMind
Commanders:
Aqid
Jorma Ollila
hailuotolainen
Jipex

-Mossadin tiedotusjaosto
 

Komentari

hailuotolainen
hailuotolainen Dan 1,916, 03:17

Mossad tekee voittoa o7

ChosenR
ChosenR Dan 1,916, 03:30

Mossad tekee voittoa o7

Th1ngy
Th1ngy Dan 1,916, 03:51

Mossad tekee voittoa o7

Fettis
Fettis Dan 1,916, 03:55

Fettis tekee puuroa o7

Fettis
Fettis Dan 1,916, 04:01

Nättejä kuvia ja kivoissa paikoissa ootte paukutellu menemään.

Aqid
Aqid Dan 1,916, 04:12

Mossad tekee voittoa o7

Cure
Cure Dan 1,916, 04:14

Nyt vaan ei tiedä mihin sitä sijoittaisi kaikki nämä rahat, alkaa pursumaan ovista ja ikkunoista.
WaM on jätetty jo telakalle, ja täydet strenat päällä idlataan. Katotaan jääkö kohta jo do:t tekemättä kun tää on niin pirun kannattavaa : D

Fettis
Fettis Dan 1,916, 04:23

Ainiin, se piti vielä sanoa että Lagus on aika veleho näitten grafiikkojen kanssa.

Ionwind
Ionwind Dan 1,916, 04:52

Mossad tekee voittoa o7

RistoRyti
RistoRyti Dan 1,916, 05:12

"- Mossad tekee voittoa - operaatioihin osallistuminen tuottaa suuremmat tulot kuin mikään muu toiminta eRepublikissa tällä hetkellä."

Höpöhöpö!
Multaaminen tuottaa moninkertaisesti enemmän.

Aqid
Aqid Dan 1,916, 06:57

https://dl.dropbox.com/u/35846458/ere/banned.JPG

Joo näköjään multaaminen kannatta ja varsinkin siitä huutelu 😃

Tse Kim
Tse Kim Dan 1,916, 07:36

Ei Ryti muutenkaan kummonen ollutkaan. Oli presidentteyden lisäksi pankinjohtaja ja valtiovarainministeri, kyllähän sitä tietää mihin tommonen johtaa.

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Dan 1,916, 07:07

Paha sai palkkansa.

Citizen Mu
Citizen Mu Dan 1,916, 05:43

Mossad tekee voittoa ilman vaivalloista multaamista o7

t0b1
t0b1 Dan 1,916, 06:03

Mossad tekee todellakin voittoa o7

IsoMasa
IsoMasa Dan 1,916, 07:00

Vapauttaisitteko Suomen pro bonona ?

Golpel
Golpel Dan 1,916, 08:58

Mossad tekee voittoa! o7

Antska
Antska Dan 1,916, 11:00

Mossad tekee voittoa! o7

Kendo Yanar
Kendo Yanar Dan 1,916, 12:25

Meinaatteko joskus iskea Suomellekin?

hailuotolainen
hailuotolainen Dan 1,916, 12:42

Toisin ku mercci-kendo, me ei isketä suomelle sillon ku pressa käskee hävitä tappelun.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Dan 1,916, 15:03

Isämmaallisuus kunniaan! Minähän en peräaukkoani anna virolaisille hopealautasella vain sen takia kun polakit uhkailee. Moni muukin suomalainen siellä taisteli isämmaan puolesta! Viholliselle iskeminen ei tunnu luonnolliselta!

Namiskuukkeli
Namiskuukkeli Dan 1,916, 12:40

vee plus äs

Cincinnatus358
Cincinnatus358 Dan 1,917, 04:03

Liityin juuri antakaa komentoja

Vohvelimies
Vohvelimies Dan 1,917, 08:00

Mossad on ihan kakka kun ne ei myyny mulle dmgea :C

Jorma Ollila
Jorma Ollila Dan 1,917, 08:10

Ei vitti antaa liian helppoa tekosyytä ulinaan :>

Golpel
Golpel Dan 1,920, 10:49

uliuli 😃

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.