Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

[KKP] Vaaleista, puolueesta ja esitys presidentille

Dan 1,905, 07:31 Objavljeno u Finland Finska od Vihtori I


Aivan, hyvät lukijat. KKP kävi miesmuistiin ensimmäiset todelliset presidentinvaalinsa, ja tulos oli vähintäänkin tyydyttävä.

Pysyin IRL-kiireineni hiukan turhankin hiljaisena viimeiset päivät, mutta siitä huolimatta Korpit keräsi noin sata ääntä - yhtään ääntä ei ostettu. Tästä on hyvä jatkaa ja rakentaa puoluetta.

Puheenjohtajavaalit

Seuraavissa puheenjohtajavaaleissa on ensiarvoisen tärkeää, että Korppipuolue jatkaa. Meidän kaappaamistamme hautovat paitsi Sininen Puolue, myös mahdollisesti Wanhojen Partojen WP Attak. Uskon kuitenkin, että Attakin tarkoitus on vain troolata, ja hajottaa mahdollisesti meidän omien kannattajiemme ääniä tasoittaen näin tietä puolueemme kaappaamiselle.

Korppipuolue ei saa tehdä samaa virhettä kuin SP teki. SP ei ottanut kaappausuhkaa vakavasti ja veti vaalit normaalilla tavalla, eli usean ehdokkaan kesken hajottaen näin äänensä. Peräänkuulutan Korppien jäseniltä uskollisuutta puoluejohdolle: luopukaa ehdokkuudestanne, sillä minä olen puolueen virallinen ehdokas. Korpeissa on yhä tilaa nyymeille, Korpeille, ja ihan tuikitavallisille troolareille. Herätetään pahennusta, mutta tehdään se yhdessä!

Presidentille

Onnea vain vaalivoitosta ja sitä rataa. Sitten asiaan: Korppipuolue on luotu entisen Sinisen Puolueen raunioille. SP hävisi vaalinsa omaa syytään. Koska PTO-uhka on olemassa myös ensi pj-vaaleissa, vaadin että Korppipuoluetta kohdellaan tasavertaisena puolueiden joukossa. Tämä tarkoittaa KKP:n olevan oikeutettu nimeämään virallinen ehdokkaansa, ja myös sitä, että ATO-operaatiolla ei tehdä sisäpolitiikkaa.

Perusteluina se, että mikäli KKP:tä kohdellaan ikään kuin SP:nä, tehdään virhe. Mikäli Korppien vallankumousta puolueessa ei hyväksytä, ei niin voida tehdä myöskään SP:n tapauksessa, ja puoluetta on kohdeltava Salamiliittona. SP:n suosiminen pj-vaaleissa ei pohjaisi mihinkään lakiin, ainoastaan naamakertoimeen.

Vastauksen tähän haluaisin yksityisviestillä. Mikäli KKP:tä ei kohdella tasavertaisesti, katsomme olevamme pakotetut tekemään valtiolle kaiken mahdollisen kiusan, mitä tehtävissä on. Tästä voi jokainen jotakin päätellä.
 

Komentari

None
None Dan 1,905, 07:52

Sota on muuttunut kiusan tekemiseksi....
Seuraavaksi uhkaatte nuhtelulla?

WP Attak
WP Attak Dan 1,905, 16:41

Minä en kaappaa mitään. Olen aito korppi. Ja se ainoa oikea diktaattori. Kraak!

Nostan korpit uuteen johtajuuteen ja uuteen loistoon. Teen kaiken sen mitä korpit ovat haaveilleet.
Verotus muutetaan. Foorumit suljetaan. Eliitti tapetaan. Ainoa johtaja on WP Attak, ja ainoat hyväksytyt puolueet ovat WP ja Korpit. Muut saa painua sinne, tiedätte minne.

Kendo Yana r
Kendo Yana r Dan 1,905, 20:32

@None|i: http://www.youtube.com/watch?v=xzpndHtdl9A

@WP Attak: Sinun naamallasi lukee KAAPPARI!

None
None Dan 1,906, 05:51

Kendo, eli presidenttikin voi haistattaa vitut korpeille koska "why you so mad, its only a game" kö?

None
None Dan 1,906, 05:51

Jos lähretään poijat vakavasti ajamaan jotain agendaa nii sitten ajetaan!

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.