Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

[HM] Robot Wars eFinlandin lähtölaukaus

Dan 1,915, 08:43 Objavljeno u Finland Finska od Ministry of Lulz FI


Ryhmät on arvottu, kilpailijat ovat seuraavat. Valitettavasti pelaajamäärän vuoksi ei saatu optimaalisen kokoisia ryhmiä, mutta koettakaa kestää.

Areena 1:
Golpel (Behemoth) (Punainen)
Temskih (Diotoir) (Keltainen)
Cendorr (Razer) (Vihreä)
Qummi (Behemoth) (Sininen)
Zalizare (Hypno-Disc) (Violetti)


Areena 2:
Paroni havok (Behemoth)
Aaltoliike (Razer)
None|i (Hypno-Disc)
Hawley (Diotoir)


(Jos väärät nimet/robotit, niin ilmoittakaa)

Lähettäkää minulle siis viesti jossa sanotte siirtonne. Robottinne voi liikkua SPD verran ruutuja (Nämä voi tarkistaa viime artikkelista). Antakaa liikkuminen muodossa suunta, suunta, suunta. Aseita voi käyttää ennen, jälkeen tai liikkumisten välissä. Asetta voi käyttää vain kerran vuorossa! Ase luonnollisestikin vaikuttaa siihen suuntaan mihin viimeksi olet liikkunut. Ase vaikuttaa viereiseen ruutuun, samassa ruudussa ei voi olla kahta robottia. Hypno-Discin asetta ei tarvitse erikseen käyttää, vaan ase edellä törmääminen/viereen meneminen riittää. Sanokaa jos ohjeissa epäselvyyksiä. Muistakaa myös robottien ja areenan ansojen ominaisuuden, ne on tarkistettavissa täältä: http://www.erepublik.com/en/article/-hm-robot-wars-efinland-2211836/1/20

Esimerkki siirrosta:
Diotoir: ylös, ylös, ase, vasen.

Kummaltakin areenalta finaaliin pääsee viimeisenä hengissä oleva robotti. Finaalin voittajalle luvassa hieno palkinto!EDIT: Tosiaan, siirrot siis mieluiten ministerille: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1211833
Myös tälle orgille voi laittaa, mutta huomaan nopeammin jos tulevat tuonne.

EDIT2: Ensimmäinen kierros on saatu pelattua. Lisäksi tajusin että nää säännöt on liian sekavat, joten yksinkertaistan ja selvennän. Tästä lähtien aseita voi käyttää vain joko vuoron alussa tai lopussa. Kierrosten kulku menee siis näin: (Aseet) -> (Liikkuminen) -> (Aseet)
Behemothin törmääminen ja Hypno-Discin ase toimivat yhä entisenlaisesti. Liikkumiset tapahtuvat siten, että ensin kaikki liikkuvat ensimmäisen askeleensa. Sitten ne, jotka pystyvät, liikkuvat toisen askeleensa ja lopulta viimeiset liikkuvat kolmannen askeleensa.

Tällä kierroksella kukaan ei ollut vaarassa joutua osutuksi, joten hyppäsin suoraan lopputilanteeseen. Qummin robotti kivettyi käytön puutteesta.

Areena 1:


Areena 2:


EDIT3:
Pelit etenevät! Tai ainakin toinen... Finaalin voittajalle on luvattu presidentin toimesta kultapalkinto.

Areena 1:

Pyöritte ympyrää.

Areena 2:

Kaikki kerääntyvät kasaan. Hawley ajaa suoraan Hypno-Discin aseeseen ja kuolee. Hypno-Discin ja Razerin aseet latautuvat seuraavan kierroksen.
Kierroksen selkeytetty lopputilanne (Gesertin ruumis on vain koriste, saa ajaa läpi):EDIT4:
Jälleen edistystä. Nyt saatiin vihdoinkin myös ruumiita.

Areena 1:

Zalizare nirhaa Temskin upealla hyökkäyksellään. Temski lentää iskun voimasta täysin sattumanvaraisesti arvottuun suuntaan ja osuu yllättäen tuleen. (Mutta kuoli jo Hypno-Discin iskusta, joten ei vaikuta peliin)
Alalaidassa Cendorr ja Golpel hakkaavat toisiaan, mutta valitettavasti Cendorilla on hieman tehokkaampi ase. Enää kaksi robottia hengissä, kumpi selviää finaaliin?


Areena 2:
Kakkosareenalla Aaltoliike kivettyy idlauksensa johdosta. Loput kilpailijat ajavat kilpaa. Kenties saamme pian päätöksen.EDIT5:
Areena 1:
Cendorr lopetti pelin. Zalizare finaaliin.

EDIT6:
Areena 2:
Edellisessä kuvassa pieni virhe. Yritetään uudestaan.

Molemmat liikkuvat toisiaan päin. Törmäyksen takia Hypno-discin ase aktivoituu, mutta Behemothin painavuuden vuoksi ei viskaa tätä toiselle puolelle areenaa. Törmäyksen takia Hypno-disc lentää pois, koska Behemoth. Hypno-discin ase ei ole seuraavalla vuorolla käytettävissä.
 

Komentari

jom1
jom1 Dan 1,915, 08:47

Jostain syystä erittäin koomisen näköistä. : - D Onnea kaikille kilpailijoille!

Tse Kim
Tse Kim Dan 1,915, 09:09

Minä kaikkien keskellä! Mitäs se tämmönen on!?

GimliPertti
GimliPertti Dan 1,916, 13:28

Reptiliaanin lynkkaus!

Hawley
Hawley Dan 1,915, 09:31

Hawley
Hawley Dan 1,915, 14:51

Ja siirrot tosiaan erittäin mielellään suoraan Enwrathille, koska minulla on pääsy orgille, vaikka en huijata aio niin eipähän tule mitään väärinkäsityksiä.

Miten Enwrath muuten, että julkaisetko kaikista siirroista aina uuden artikkelin ja kuinka pitkä aika on aikaa vastata? Suosittelisin itse ehdottomasti, että foorumille siirrot tai sitten samaan artikkeliiin muutama siirto kerrallaan ja muokkaat aina tähän.

Cenwrath Dan 1,916, 03:10

Komentar izbrisan

Cenwrath
Cenwrath Dan 1,916, 03:11

Päivitän siirrot tähän artikkeliin, laitan pelaajille viestit kun heitä koskevassa pelissä on edetty. Varsinaista aikarajaa ei ole, mutta lähettelen sitten uhkausviestejä jos ei ala siirtoja kuulumaan hiljalleen.

None
None Dan 1,916, 06:35

Vapiskaa hypno-diskini mahdista !

Zalizare
Zalizare Dan 1,916, 09:12

Onnea vaan hypno-disc veliseni.

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.