Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

[FBS] Partiledare

Dan 1,941, 10:37 Objavljeno u Sweden Švedska od Munktorp


Jag har valt att inte ställa upp ytterligare mandat och har flaggat för en ersättare. Disskusioner har förts inom partiet och vi har kommit fram till en officell kandidat.Daariil

Jag vill passa på att tacka för mig och önskar Daariil stort lycka till och är övertygad att det är det bästa för FBS.
________________________________________________
Munktorp
Partiledare
Flashback Sweden
 

Komentari

thomas82karlsson
thomas82karlsson Dan 1,941, 10:44

Låter bra vote

adambertil
adambertil Dan 1,941, 11:41

Vote

Flavourised
Flavourised Dan 1,941, 13:49

o7

hixaren2
hixaren2 Dan 1,941, 14:30

o7

Daariil
Daariil Dan 1,941, 16:08

Jag tar detta uppdrag på fullaste allvar och kommer göra mitt yttersta för att FBS ska fortsätta att vara det största och bästa partiet i eSverige.

För ett Bättre eSverige!

Kamrat Ankan
Kamrat Ankan Dan 1,941, 16:24

När ska då FBS fördöma kuppningsförsöken av MSAP eller har ni slutit upp med trollen?

Daariil
Daariil Dan 1,941, 16:38

FBS har vid flera tillfällen berättat vår officiella ståndpunkt vilket är att vi är emot alla typer av kuppningar. Kuppen mot MSAP är inget annorlunda.

Kamrat Ankan
Kamrat Ankan Dan 1,941, 16:59

Är det bara tomma ord eller kommer ni faktiskt göra saker för att förhindra kuppningar? Skulle gärna vilja se en aktion där man går in och stödjer fatmike imorgon.

Daariil
Daariil Dan 1,941, 18:40

Enskilda medlemmar i FBS har valt att gå över till MSAP för att rösta fram deras officiella kandidat. Detta är dock något som får stå för de enskilda medlemmarna och inte något som FBS som parti är delaktiga i.

The old and Cool
The old and Cool Dan 1,942, 08:21

Gäller det bara kuppningar av MSAP eller utav eSverige med?

Kamrat Ankan
Kamrat Ankan Dan 1,942, 08:22

MSAP fick kritik från alla håll och kanter.

Daariil
Daariil Dan 1,942, 08:28

Som jag skrev, FBS är emot alla kuppningar mot både länder och politiska partier.

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Dan 1,942, 16:11

Om en kupp leder till att stoppa andra framtida kuppningar då?
Visst kan det vara en svår fråga men via mina studier i praktisk filosofi kan jag dra slutsatsen att det är fullkomligt etiskt försvarbart att göra detta även om du är ett fan av hedonistisk utilitarism eller vad du än förespråkar för moralisk grund.

ottoplace
ottoplace Dan 1,943, 04:48

Moraliskt? Dina värderingar är knäckta sen länge tillbaka du biter dig själv i röver låtsas feministen. Vi impeachade i en vecka. Ni förstör ett helt parti. Ser du skillnaden? Det var aldrig snack om att sno statskassan. Det är något ni har hittat på. Jag kan säga detta för att jag var i nära kontakt med alla MSAP medlemmar som var med i regeringen under vårt mandat. Det var aldrig snack om att förstöra någonting. Det vart en kul grej vi visste lika väl som du att det inte skulle hålla. Det här är bara löjligt att ni försöker gottgöra er genom att förstöra spelet helt och hållet för ungefär 17% av Esveriges befolkning. Du borde skämmas. Du var en av dom största hatarna på oss när vi hade makten en vecka! Nu sitter du och gör samma sak. Snacka om att värna om demokratin. Ert snack om att utrota oss kommer aldrig fungera. Vi kommer aldrig ge upp. Detta är vårt parti och du och dina kuppare kan göra vad ni vill. Men vi försvinner inte. Vi kommer tillbaka gång på gång på gång. Sluta slösa er tid. MSAP ASAP!

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Dan 1,943, 06:52

Vem har knäckt mina värderingar? Vet du ens vad mina värderingar är? Jag skäms för dig som kommer med massa förutfattade meningar om mig. Jag har aldrig velat utrota MSAP den skada som görs när det slås mot Sveriges intressen är minimal, den skatt som bidras med är minimal då knappt många spelar, det enda som bidras med är opposition vilket är bra när den är konstruktiv och bygger på tankar och förbättringar men de flesta är tagna ur luften och är betydligt mer underhållande än att skapa eftertänksamhet. Jag hade kul och hoppas du också hade det dock blir det lite tråkigt att bara dra 2-liners och hata, kategorisera vilket jag provat på men tycker du att det är underhållande så snälla fortsätt med det 🙂 sen detta vi och ni leder inte till någon utveckling satsa på gemenskap för alla istället.

Rape on Backyard
Rape on Backyard Dan 1,941, 16:33

Vote !!

Cmurgh
Cmurgh Dan 1,942, 06:21

voted

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Dan 1,942, 16:17

FBS visar att de är mer vänster och presidentkuppningens stöttepelare istället för försvarare av demokrati och en vän av eSverige

ottoplace Dan 1,943, 04:49

Komentar izbrisan

ottoplace
ottoplace Dan 1,943, 04:52

Dom stödjer ingen. Det är det mest demokratiska dom kan göra..

ottoplace
ottoplace Dan 1,943, 04:49

V

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.