اندر احوالات معدن طلا (هیجانات و درگیریها)

Day 1,957, 00:16 Published in Iran North Macedonia by M.R.Pahlavi

به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه برنگذرد

همانطور که مطلع هستید ادمین جدیدا ماژول معادن طلا رو به بازی اضافه فرمودند که در 5 منطقه از جهان این معادل ول میشن و به کشور داده میشه که بیشترین دمیج ملی رو داشته باشه.
قطعا این مقدار گلد که قرار وارد بازی بشه بازار ارز رو تکان خواهد داد همینطور که دیروز قیمت ارز از 0.004 به 0.005 ارتقا پیدا کرد و احتمالا با آزاد شدن این مقدار طلا ارزش طلا کاهش پیدا میکنه.

در همین حال اتفاقای جالبی داره در گوشه کنار دنیا میافته و قطعا شکل کشورا روی نقشه تغییر خواهد کرد.

منطقه اول اروپاست که شکی توش نیست که صربستان قصد گرفتن معدن این منطقه رو داره و بیشترین دمیج رو زده


خب همانطور که شاید خیلیا میدونن لهستان قصد گرفتن معدن چین رو داشت و جنگیدن رو ظاهرا شروع کرده بود ولی یک کشور دیگه بازی رو خراب کرد و اون کسی نیست جز ترکیه!

ترکا بهترین شانس رو دارن تا با جنگیدن علیه صربستان و بلغارستان معدن رو بدست بیارن چین درحال حاضر جنگ فعالی نداره ولی بزودی وارد جنگ با ژاپن میشه. موقعیت ترکیه آسون نیست و با وجود همسایه های قدرتمند احتمالا درگیری بر سر معدن طلا شروع میشه البته اگر ترکا معدن رو ببرند.

خب میریم سره آفریقا که موقعیتش خنده دار شده کسی فکرشو میکرد که مصر مدعی معدن بشه؟ بله جوابش سادس کشورا سیتیزن های قوی رو منتقل کردن به مصر تا معدن رو بزنن مصر تایید ستیزنهای قدرتمند بلغارستان و اسپانیا رو شروع کرده



آفریقای جنوی هم کار مشابهی رو با برزیل شروع کرده و رقابت سنگین شده سیتیزنهای برزیل هم ریختن رو آفریقا


با اطمینان میشه گفت برزیل در آفریقای جنوبی و بلغارستان یا یونان در مصر قصد گرفتن معدن رو دارن

خب منطقه چهارم یعنی اقیانوسیه فقط دو تا کشور مدعی داره مثل آفریقا که استرالیا و نیوزلند هستن و بدون توجه به نتیجه این مناطق در روزهای آینده جالبترین مناطق خواهند بود چندین کشور مدعی شدن که معدن اقیانوسیه مال اوناست. لهستان اخیرا درخواست اتحاد کشورهای اتحاد دایره اعتماد رو رد کرده نظیر شیلی و لیتوانی لهستانی ها دارن خودشونو برای حمله آماده میکنن و مواد لازمش رو هم تهیه کردن.

و اما منطقه پنجم که آمریکاست و تنها ایالات متحده امریکا با 15000000000 دمیج یکه تازه میدان هست به نظر نمیرسد که برای معدن آمریکا جنگی ار بیرون یا داخل بخواد رخ بده

امیدوارم از این تحلیل که کار دوستان آلمانی هست و ترجمش رو ما انجام دادیم لذت برده باشید.

پرنس کیوان روز 1956 مجازی

وت و ساب رو فراموش نکنید.