Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

ПОКРЕНИ СЕ ЗА ЖИВОТ еСРБИЈЕ - еДВЕРИ

Dan 1,872, 10:30 Objavljeno u Serbia Srbija od Vladimir RUS
Сам напредак у игри се заснива на рату и освајању и без ратног модула ова игра не би ни опстала. Због тога је свака држава у обавези, како би омогућила напредак својих грађана, да има добро организовану, снажну и активну војску. На државу са јаком војском свако гледа са страхопоштовањем. Србија, као најјача држава у игри, мора да поседује јаке борбене снаге како би се обранила од непријатељског окружења. еСрпска војска је показала свој борбени дух, морал и јачину још за време ослобођења од Хрватске пре 3 године и дан данас еСрпска војска улива страх непријатељима. Тренутном систему организације еСрпске војске су потребне промене како би достигао једноставност и ефикасност.

еДвери се залажу за постојање Генералштаба који би био највиши командујући орган за припрему и употребу еСрпске војске. Састав Генералштаба би био биран од стране председника еСрбије. На врху Генералштаба би био начелник који би управљао заједничким ударима војске, контролисао поштовање Правилника еСрпске војске и био у сталном контакту са Министарством одбране. Начелник би имао одређен број заменика како би еСрпска војска увек имала главнокомандујућег на ударима. Одељење за финансије би било задужено за целокупно евидентирање трошкова државе на еСрпску војску. Цела база података трошкова би била јавна и доступна свим грађанима еСрбије. Академија еСрпске војске би била под вођством Команде за обуку. Задатак академије јесте обучавање млађих играча, што подразумева упознавање са Правилником еСрпске војске, обука и припрема за организоване ударе еСрпске војске као и обука око система рада за минималац. Одељење за стратегије би имало задатак планирања стратегија напада и одбране унапред.

Специјална јединица састављена од јачих играча је потпуно непотребна а само фианнсирање јаких играча прелази у потпуну глупост. Као прво, они поседују довољно новца да се самофинансирају дуже време а као друго, само постајање јединице није допринело неком побољшању 4. дивизије. Због тога се еДвери залажу за укидање Титана. Покрет се такође залаже за интегрисање ПВЈ (Паравојне јединице) у еСрпску војску с обзиром да примају редунд по истој формули као и државна војска.Због тешког стања економског модула игре али и само неангажовање администрације игре око промена, финансирање војних јединица је сведено на минимум. У последње време финансирање се свело на различите формуле по којима се добија новац који једва да покрива потражњу сировина у фабрикама оружја. Док год је економија у краху потребно је држати се одговарајуће формуле која ће одговарати државним приходима али и бити довољна свим јединицама и војскама које добијају помоћ државе.

Циљеви:
- Генералштаб као највиши командујући орган за припрему и употребу еСрпске војске
- Војни трошкови отворени за јавност
- Већа улагања у Војну академију и припрему младих војника за војну службу
- Постојање јединственог и свеобухватног Правилника еСрпска војске
- Интегрисање Паравојних јединица у еСрпску војску и укидање Титана
- Финансирање по ефикасној формулиДржава сама не може опстати у овој игри па су се од самог оснивања игре почели стварати разни савези, најпре утемељени на савезништво из стварности. Имати јаке савезнике значи имати јак утицај на бојном пољу, разним преговорима… Српска дипломатија имала је честе успоне и падове у прошлости. Време је да српска дипломатија има константни успон и да доведе свој утицај на максимум.

Јаки дипломатски односи би се требали одржавати са свим бившим ОНЕ и проОНЕ земљама као и земљама чланицама Круга поверења и неутралним земљама. Неопходно је одмах отпочети преговоре и успоставити дипломатске односе са Руском Федерацијом и Грчком и одвући их из канџи ЕДЕН земаља. Србија је велики пријатељ Русије и Грчке у стварности па се не види разлог још већег пријатељства у игри. Било би потребно отпочети дипломатске напоре за савезништво са следећим земљама: Бразил, Иран, Филипини и Шведска. Ове земље су некадашњи савезници Србије и неопходно је повратити то савезништво на висок ниво. Јер сваки савезник је битан. Имати пријатеља у овом суровом свету је веома битно за опстанак.

еДвери се залажу за стриктну имиграциону политику која би била одређена Законом о имиграцији. Постојање Одбора за имиграције унутар скупштине еСрбије би имало за циљ анализирање сваке апликације за српско држављанство а затим одобравање/одбијање захтева. Посланици ће смети да одобре само оно држављанство које је претходно одобрено у Одбору за имиграције. Уколико се деси супротно, посланик ће бити кажњен. Српски играчи, које желе да се врате назад у отаџбину, би одмах требали да буду одобрени од стране Одбора, без икакве анализе апликације.еДвери се залажу за отварање амбасада у свим земљама с којима имамо потписан међусобни споразум о одбрани. Амбасадори ће се бирати на јавном конкурсу од стране Министарства спољних послова. Амбасадори ће имати задатак да промовишу еСрбију у најбољем светлу у земљи у којој се налазе, да успоставе контакте са Србима у тој земљи и да подносе редовне извештаје српском Министарству спољних послова о свим важним догађајима.

Циљеви:
- Јаки дипломатски односи са свим бившим ОНЕ, проОНЕ земљама, земљама чланицама Круга поверења и неутралним земљама
- Ангажованост и висок ниво српске дипломатије у TWO савезу
- Успостављање дипломатских односа са Руском Федерацијом и Грчком
- Дипломатски односи са Бразилом, Ираном, Филипинима и Шведском
- Стриктна имиграциона политика
- Отварање амбасада у свим пријатељским државамаСам економски модул је уништен у игри. Веома нестабилан и непредвидив он је без контроле и једна обична мисија дата од стране администрације игре везана за надоградњу две фирме може потпуно да поремети монетарни маркет. Један такав случај се десио пре неколико месеци када је однос злато:валута пала са 1500 на свега 400. Међутим многи играчи памте времена када је однос био 1 златник – 4000 валуте. Док се не уведу битне промене у самом модулу државе немају никакву моћ да управљају економским аспектима игре, осим да освајањем ресурса повећавају продуктивност земље.

Циљ покрета еДвери је јака економска и тржишно стабилна Србија која поседује свих десет бонуса на производњу. Само ретке земље су успеле да освоје свих десет бонуса и сви су били сведоци јачине које су поседовале. Само поседовање свих бонуса доводи до пуњења државног буџета и тај новац би се могао преусмерити на јачање војске, разне врста подела и слично.

Покрет се залаже за ефикасан ниво пореза који би омогућио стабилну инфлацију и који би прихватљив за све. Важно је напоменути да ће бити потребно доста новца који ће бити усмерен на еСрпску војску. То значи да ће за предложени буџет, највећи део истог бити усмерен на еСрпску војску док ће остатак бити усмерен на остале Владине активности као што су поделе хране и оружја млађим играчима и слично.

Циљеви:
- Економски јака и стабилна Србија са свих десет бонуса
- Ефикасан и свима прихватљив ниво пореза
- Већа контрола нас финансијама
- Јавни документ са евиденцијама трошковаОно без чега ниједна држава не би постојала јесу њени грађани. Србија је светска сила бр. 1 захваљујући својим активним грађанима који су спремни да се боре за своју земљу и помогну држави колико могу. Србија је добијала неколико већих прилива становништва у прошлости и тај прилив играча би требао да се понови у будућности. еДвери се залажу за што већу промоцију игре у стварности како би што више људи било информисано и дошло у игру да помогне својој земљи. Наравно, није само држава та која мора да промовише игру у стварности. Сви ми би требало да то урадимо. Тренутно Србија има око 4000 активних играча и када би свако позвао два своја пријатеља у игру били би засигурно најјача држава у игри дуже време.

Најбитније је обезбедити леп почетак у игрању младим играчима. Порука коју добију од председника чим уђу у игру мора да буде веома мотивациона како би подстакла останак у игри. Организовање редовне поделе хране и оружја би омогућио брз напредак нових играча а креирање туторијала је битно за упознавање младих играча са основним концептима игре. Након стицања основног знања о игри играчи могу да се определе за различите модуле у игри. Уколико се одлуче за војску врата Војне академије еСрпске војске су им отворена. Уколико би играчи хтели да се опробају у новинарству еДвери ће организовати, заједно са Независним Удружењем Новинара еСрбије, часове и лекције о новинарству. Уколико пак желе да се баве политиком еДвери ће их радо прихватити у своје кругове и едуковати их да се на најбољи могући начин спреме за политику. Нови играчи представљају нове снаге наше земље који ће исправљати грешке старијих. У еДверима ће свако имати шансу да се бави политиком.

еДвери ће се залагати за сарадњу са Независним удружењем новинара еСрбије у области просвете и информисања. НУНеС чине играчи са великим искуством у области новинарства и без таквих људи наш медијски простор би био преплављен разноразним квази-култирним чланцима.

Циљеви:
-Чинити напоре за подстицај прилива играча у игру
-Омогућавање лакшег почетка играња новим играчима
-Редовна поделе хране и оружја млађим играчима
-Објављивање туторијала за почетнике
-Омогућавање лакше едукације за различите акпекте игре
-Сарадња са НУНеСомгд фсгдс
 

Komentari

kimmy96
kimmy96 Dan 1,872, 10:34

Svaka čast za obim! o/

Shtula
Shtula Dan 1,872, 10:34

СВАКА ЧАСТ,ПОНОСИМ СЕ ВАМА!

Letva
Letva Dan 1,872, 12:23

Одличан програм. Детаљан, није претерано радикалан, а ни конзервативан.
Добра вам је музика на сајту, такође. о/
Воте ко кућа, сад ћу и да се виртуелно дерњам. 🙂

Mr.Gentleman
Mr.Gentleman Dan 1,873, 02:39

За живот еСрбије!
о7

kikiliki
kikiliki Dan 1,873, 07:32

v19.Bravo!

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.