Ambijent uključi/isključi

Join the new world

 

Нова мисија трошете ги базуките

Dan 1,834, 15:03 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Španjolska od Macedonian lion best

Нов ден,нова статија.Повторно добровечер моја мила Македонијо.
Повод за денешта статијата е новата мисија.Нема да ја објаснувам бидејќи веќе испаднаа статии за нејзино објанување туку ќе дадам мое мислење за неа.

Како што знаеме за да ја извршиме мисијата треба по 5 пати да ги убиеме Плато,Лана и кокошката.За да ја извршеме потребни ни се многу убиства,вкупно околу 380.Бидејќи имаме премногу залиха на базуки,прво на памет што ни паѓа е да ги употребиме базуките за што побрзо да ја минеме мисијата.Тука е нашата грешка!

Токму затоа Плато и ја воведе мисијата,за да ги испукаме базуките и за неколку недели тој повторно да ја појача(според мене нејзината нова вредност ќе биде околу 30 000 по удар)

Затоа МАКЕДОНИЈО ве замолувам не трошете ги базуките,мисијата и така ќе ја минеме сите.Да бидеме чекор пред непријателите,нашите базуки нека останат складирани по подрумите.

Ова беше мое лично мислење,се надевам дека ќе бидам во право.Ме интересира вашето мислење за оваа статија,доколку сакате прокоментирајте ја.

Доколку се сложувате со мене ве замолувам да ја шаутирате статијата за да прочитаат сите.

Ви благодарам на одвоеното време за читање на статијата.

 

Komentari

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dan 1,835, 02:32

v4 pole¡¡¡¡

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.