مقاله تهدید آمیز فونیکس برای ادن + سخنی با دولتمردان

Day 877, 00:53 Published in Iran Iran by AliRajabi


به نام خدا


1- مدتها قبل مطلبی نوشتم تحت عنوان داستان جهارخند و اتحاد ایرانی. در اون زمان هدفم از نوشتن اون مقاله روحیه دادن به کشور برای تسخیر جهارخند بود
2- این مقاله ترجمه ای است آزاد از مقاله جدید فونیکس و حاوی تذکری مهم برای دولتمردان ایران: Time to Move, Protecting Our Assets


زمان جابجایی است ؛ از دارایی های خود حفاظت کنیم


شهروندان محترم فونیکس!
امروز می خواهیم شما را از استراتژی مهمی به نام "ساختن قلعه" مطلع کنیم. بیشتر ملل این کار را برای حفاظت از مناطق اصلی و اشغالی خود که حاوی معادن غنی و مهم است ، انجام می دهند. آنها دیوار شهرهایشان را بالاتر می برند تا دشمنان برای حمله به آن استان ، هزینه بیشتری را متحمل شوند. در اتحادیه فونیکس ، تا به حال این استراتژی در چند کشور انجام شده است:

اندونزی: برای حفاظت از منطقه استرالیای غربی دارای معادن غنی گندم و الماس و معادن متوسط نفت، چوب و آهن
Western Australia

انگلستان: برای حفاظت از منطقه لندن دارای معدن غنی گندم
London

آرژانتین: برای حفاظت از منطقه لیمپوپو دارای معدن غنی الماس
Limpopo

برزیل: برای حفاظت از منطقه گائوتنگ دارای معدن غنی الماس و معدن متوسط گندم
Western Australia
و حفاظت از منطقه برزیل شمال دارای معادن غنی آهن و چوب و معاون متوسط الماس و گندم
North of Brazil

صربستان: برای حفاظت از منطقه لیائونینگ دارای معدن غنی آهن و معادن متوسط چوب و گندم
Liaoning

روسیه: برای حفاظت از منطقه کالینگراد دارای معدن غنی گندم (و هم مرز با لهستان)
Kaliningrad
و منطقه سیبری غربی دارای معادن غنی نفت، آهن و چوب (هم مرز با چین)
Western Siberia
........................................ ........................................ ........................................ .
شاید تا اینجای مقاله آنچنان مطلب جالبی را نخوانده باشیم اما از اینجاست که این مقاله حساسیت پیدا می کند و به نوعی اعلام جنگ فونیکس به اتحادیه ادن است.

فونیکس ، در ادامه گفته که به زودی قصد دارد در چهار منطقه دیگر نیز قلعه هایی تاسیس کند و جالبی آن ، این است که تمامی از این مناطق در حال حاضر تحت سلطه ادن و دشمنان فونیکس هستند.

استان جهارخند(دارای معدن غنی گندم) که در حال حاضر در تسخیر هندوستان هست را برای صربستان کنار گذاشته اند.

استان یونان مرکزی (دارای معدن غنی آهن) را به ترکیه، استان مونتنیایرومانی (دارای معدن غنی گندم) را به بلغارستان و استان گریت آند پرو (دارای معدن غنی چوب و آهن) را به برزیل داده اند.


اما سوال من و امثال من که دلشان برای ایران می سوزد اینجاست که پس ایران کجای این برنامه قرار دارد؟

سود ما از اینکه در اتحادیه فونیکس باشیم چه چیزی است جز آنکه وارگیم داشته باشیم؟ خیلی راحت می توانیم وارگیم خود را عوض کنیم و به مالزی بپیوندیم که البته جنگهای منظم تری دارند.

وقتی ما مدتهاست که جنگ مستقیم نداریم و حتی در شرایط فعلی، احتمال رخ دادن جنگ مستقیم در آینده نزدیک تقریبا صفر است، پس فونیکس برای ما نفع چندانی ندارد. مگر نه اینکه ما یکی از کشورهای اصلی فونیکس هستیم؟
مگر نه اینکه لیائونینگ به ما تعلق داشت؟ و الان جزو خاک صربستان شده؟
مگر نه اینکه جهارخند به ما تعلق دارد؟
پس چرا نباید این شهر به ما برگردد؟

آقایان دولتمرد

توقع ما از ما این است! اگر قرار است جهارخند به فونیکس برگردد، ما باید دوباره صاحب جهارخند بشویم نه صربستانی ها!
از خانم لایا به عنوان وزیر امور خارجه ایران و هچنین فعالان ایران در فونیکس انتظار داریم ، نظر اتحادیه فونیکس را جلب کنند تا جهارخند به ما برگردد
........................................ ........................................ ........................................ .

http://amirbahram.persiangig.com/image/448e705e24e9eba72987fc87dcf61d08_resize.jpg" alt="obrazek" title="http://amirbahram.persiangig.com/image/448e705e24e9eba72987fc87dcf61d08_resize.jpg" width="250" />
حزب میهن پرست
حزبی که همه در آن حق سخن گفتن دارند
برای عضویت در حزب از این صفحه اسفاده کنید
فوروم حزب میهن پرست
روزنامه رسمی حزب

........................................ ........................................ ........................................ .
نکته ای با مهاجرین ایرانی در برزیل
به دستور وزیر امورخارجه و رئیس سازمان مهاجرت(!) من به عنوان سفیر ایران در برزیل انتخاب شده ام. تمامی دوستانی که در برزیل اقامت دارند و در این کشور دچار مشکل شده اند یا سوال و نکته ای دارند ، می توانند برای حل مشکلات خود با من تماس بگیرند.
مقاله سفارت ایران در مدیای برزیل

http://rohamshipa.weblog.com/files/2010/04/Add-Persian-Language.jpg" alt="obrazek" title="http://rohamshipa.weblog.com/files/2010/04/Add-Persian-Language.jpg" width="550" />