Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Gazeta me botime të veçantë. - http://tinyurl.com/VoLnewspaper

Kandidimi im për Kryetar të Partisë dhe për Presidencë.

16 3,006 jour, 09:52 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesPërshëndetje eShqipëtarë të eShqipërisë krenare,
Kam nderin dhe rrespektin që para jush të shpall kandidimin tim për Kryetarë të Partisë LVV dhe të paraqes platformën e partisë por sigurisht nëse
en savoir plus »

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet Për Deputet]

17 2,102 jour, 15:22 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesPërshëndetje eShqiptarë

Nuk dua që të ju marr shumë kohë me artikullin e radhës por vetem dua që të ju them disa gjëra rreth zgjedhjeve për deputet, këtë radhë ndodhën disa gjëra që e dëmtuan … en savoir plus »

eKuizi i Dituris

15 2,095 jour, 17:18 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementPërshëndetje eShqipëtarë

Po e shofim të gjithë se argëtimi në lojë ka rënë dukshëm dhe për këtë skemi cfarë të bëjmë apo si tja bëjmë, por në këtë rast unë kam organizuar një … en savoir plus »

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet për Kryetarë]

17 2,093 jour, 09:04 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
Përshëndetje eShqiptarë.

Të nderuar eShqipëtarë të eShqipërisë krenare, po ju shkruaj si Kryetarë i Lëvizjës Vetëvendosje që pasi kërkova votën tuaj një muaj më parë dhe mora shumicën e votave … en savoir plus »

Lëvizja Vetëvendosje [Aleanca dhe Zgjedhjet për CP]

14 2,082 jour, 23:01 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesPërshëndetje eShqiptarë.

Muaji korrik ishte i sukseshëm në shum sfera, dhe më shum në atë që arriti Presidenti VisarJ me Shqipëtarët duke ruajtur territoret në indi dhe duke rimarrë territoret … en savoir plus »