Fond on/off

Konkurs Javor!

7 1,915 jour, 08:34 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Te nderuar qytetare Shqiptare !

Kjo qe po parashtroj eshte nje iniciative personale dhe shpresoj qe te kete pjesmarrje sa me te madhe.

Duke nisur nga dita e neserme (e diel date 17/02/2013), e cila perkon edhe me daten zyrtare te pervjetorit

en savoir plus »

Thesari Shqiptar . Analize .

4 1,914 jour, 16:50 Published in Albania Albania Analyse de guerre Analyse de guerre

Te nderuar qytetar Shqiptare te eShqiperise.
Ne kete artikull po parashtroj dy screenshot te marra nga egov4you te cilin mund ta konsultoni here pas here per te marre informacione te ndryshme.

en savoir plus »

Mirupafshim !

10 1,914 jour, 13:13 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Te nderuar antare te PR . Sot po le mandatin 1 mujor dhe siç mund ta keni vene re nuk kam ndermend te kerkoj nje te dyte.
Me kete artikull deshiroj te bej nje permbledhje te impenjimeve dhe rezultateve te muajit te kaluar.

1- Arritem te mbajme

en savoir plus »

Mbledhje Routine te Shtunen ora 18:00

6 1,906 jour, 14:02 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Te dashur antare te Partise Revolucionare, simpatizante te drejtimit te institucioneve ne menyre trasparente dhe gjithperfshirese.

Parita Revolucionare dhe te gjithe antaret e saj luajten nje rol te caktuar ne zhvillimin e zgjedhjeve te

en savoir plus »

Presidenti i shkurtit , ujku76.

10 1,902 jour, 08:15 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Te dashur antare te Partise Revolucionare dhe te gjithe ata bij shqipesh qe mendojne se Shqiperia eshte akoma e forte dhe se shpejti do te ngreje kryet perpjete.

Ne zgjedhjet per president ju ftoj te gjitheve te votoni ujku76. PR mbeshtet ujku76

en savoir plus »