Fond on/off

Пет правила во животот [PrcPrc6]

2 1,821 jour, 11:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Пет правила во животот:

1. Парите не купуваат среќа, но поарно да се плаче во Mercedes Benz отколку на точак

2. Прости му на непријателот, но добро запамти му го името на стоката

3. Кога некој има проблем, помогни му, идниот пат кога ќе има

en savoir plus »