Fond on/off

An Act Of Bravery

30 1,766 jour, 04:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

This article is to show gratitude to the bravery of the Croat soldiers, and also salut them. Even if we are enemies on the game, and many times insult each other, these are the things that matter. So please vote and shout " An Act Of Bravery en savoir plus »

Предлог за реформи / државна армија

12 1,665 jour, 15:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerre

Најпрвин добра вечер на сите, оваа статија е во врска со новиот модул кој денес ни го претставија админите, па затоа ќе ве замолам за внимателно да го прочитате мојот предлог, а исто така да ја шаутирате и гласате статијата со цел да ја видат повеen savoir plus »

Едногодишен Помен

27 1,652 jour, 03:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Dearly beloved we have gathered here today.... Не бе тоа за друга прилика беше....

Што сакав да кажам, што сакав да кажам .... ?

АХА ДА ! ОВА САКАВ ДА ГО КАЖАМ .

За 10 дена од денес ( зависи коа читаш, денес е денес, а беше и вчера а … en savoir plus »

Се нервирам вака

6 1,651 jour, 16:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

5месеци весник иам треба да ве молам за суб ? стави суб. дај вот. не ти давам тенкови. фала . чао... и за челад да си исчекате

en savoir plus »

Растур Систем Регрутира

15 1,533 jour, 04:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Поздрав еМакедонијо !!! После 8 месечно постоење Растур Систем ја објавува својата трета официјална регрутација....
Моментално броиме околу 30 члена, кои активни, кои само тенка

en savoir plus »