Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Bits and pieces of useless information

International eRepublik Meeting 2013 [MK VERSION]

34 1,900 jour, 09:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementПоздрав до целиот Нов Свет!

Чест нѝ е да ве известиме дека почнавме со организирање на Меѓународната еРепублик средба 2013.

Како што можеби знаете, последната е … en savoir plus »

eUSA Interviews with Prime Minister, MoD and MoFA

24 1,893 jour, 11:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Имаме нова мапа и за сега личи супер. Ако се чудите за што ви зборувам, најверојатно ја немате сѐуште, ама ќе дојде и кај вас наскоро. Имаме и избори и најверојатно ќе станам конгресмен првпат. Имаме и нов сојуз со еРусија и еден куп други интересни

en savoir plus »

eUSA vs eMacedonia

44 1,882 jour, 16:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

И така си терам уште еден мандат кај американците [МНР МАКЕДОНИЈА] Резултати од конкурсот за амбасадори. Во оваа статија малку споредба помеѓу двете земји во очи на потпишувањето на сојуз

en savoir plus »

eUSA Elections and Interview

10 1,865 jour, 15:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Во отсуство на поинтересни теми, во прилог е краток извештај од последните избори во еСАД како и интервју со сегашниот министер за надворешни работи.Being an ambassador I'm stuck with some interesting tasks, but also boring ones. Among … en savoir plus »

eUSA Politics

9 1,856 jour, 15:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Здраво,

овој пат краток осврт кон политичката ситуација во еСАД и партиите кои постојат.


Further reading:
If The World Doesn't End on en savoir plus »