Fond on/off

ПОДЕЛБА НА ЛЕПЧЕ СО ПАРИЧКА (ЗАВРШЕНО)

95 1,873 jour, 16:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Делам храна, поделбата ќе заврши за 2 дена (07.01.2013 23:59).
Имам земено доста К2 леб, па на крајот на поделбата, вкупниот леб ќе го поделам на сите.
[img]http://www.englishexercises.org/makeagame/my_documents/my_pictures/2010/feb/7Z5_bread.png[[/img]

en savoir plus »

ВТОРАТА ДИВИЗИЈА НА еМАКЕДОНИЈА

5 1,871 jour, 08:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Сега ќе ви ги соопштам топ 10 активни (подредени по сила) македонски играчи кои се во втора дивизија:

01. Lazio16
Сила: 12,580.50
Ранк: Национален Херој **
Инфлуенс за еМакедонија: 880,174

02. huroto
Сила: 11,401.37
Ранк: Врховен Маршал **

en savoir plus »

ПРВАТА ДИВИЗИЈА НА еМАКЕДОНИЈА

12 1,866 jour, 06:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerre

Со последниот Baby Boom бројот на играчите во еМакедонија се зголеми за околу 1500, а со тоа и бројот на играчите во Д1. Тие придонесоа за победи во војните на еМакедонија, но исто така и играчите кои од порано се во играва.
Сега ќе ви ги соопштам т

en savoir plus »

XXXXXXXXXXXXXXXXXXx

4 1,845 jour, 11:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

XXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
Поздрав од WajaX … en savoir plus »

ВИЦОВИ :)

2 1,841 jour, 10:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

· Синот: Мамо ти ме излажа...
Мајката: Кога сине ?
Синот: Ти ми кажа дека мојот помал брат е АНГЕЛ ?
Мајката: Да така ти кажав..
Синот: Тогаш зошто не леташе кога го фрлив низ БАЛКОНОТ?

· Ќерката - Мамо, мамо, Гоце ми го покажа

en savoir plus »