Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Official newspaper of the President of eMacedonia

[Boban_M] ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ НАП

19 3,310 jour, 13:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesДобра ви вечер Македонци!

Нема држава во свет освен како нашата каде секој град си има некоја фешта. Празијада, питијада, компиројада, пиволенд, виноскоп,,, само да се слави нешто. Затоа и синоќ … en savoir plus »

[Boban_M] ВТОРО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ

37 3,308 jour, 11:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesДобра ви вечер Македонци!

Пред неколку дена имавме епска авио битка, каде успешно го одвративме нападот на јужните во источна Македонија, но денес, денес битката ги урна сите рекорди на напраen savoir plus »

[Boban_M] ПРВО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ

42 3,305 jour, 12:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesНА 11 ДЕКЕМВРИ !!!

Извинете тоа беше за друга кампања 

Прв ден како претседател и каков ден! Какво огнено крштевање !

Благодарам на сите што се вклучија во денешнава војна. На сите … en savoir plus »

Последна Претседателска [Лејди]

54 3,304 jour, 14:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesЗдраво Македонијо!


Не дека имаше многу претседателски статии ама оваа е последна од мене.
Вториов месец малку полетаргично го терав, верувам дека сите го сетивте мојот замор.


1. Зen savoir plus »

Второ Претседателско Обраќање

40 3,263 jour, 06:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesДобар ден мои Македонци,


Кучињата си лаат, караванот си врви.
Не знам како поинаку да го опишам периодов…


Прво и најбитно: НАПот

Епа нема НАП. Преговаравме претходниот месе … en savoir plus »