Fond on/off

Плато, брат.... до кога?

17 2,128 jour, 16:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Consignes de combat Consignes de combat

Плато брат до кога со тие твој ебани багови и грешки у играта...до кога? Порано се дешаваше коа се уклучувше ногу народ на едншка и ти падне системо(појаве се таа кокошката) и за 10минути се опрае играта ама тоа беше значи ептен ретко,
у 2-3 месец

en savoir plus »

Неколку "мудрости" од крембананка (преправено)

12 2,123 jour, 15:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

"Животот е каналетка, во која пловиме сите без разлика на боја, раса или вера. Понекогаш каналетка застанува или е многу спора кога проблемите се тука, но понекогаш е многу брза и радоста лесно плови" - krembananka"Животот е en savoir plus »

Една анимација а ногу зборови!

24 2,113 jour, 17:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Consignes de combat Consignes de combat

ЕДНА АНИМАЦИЈА А НОГУ ЗБОРОВИ...

ВАКА ИЗГЛЕДА НАШТА ДРЖАВА МОМЕНТАЛНО
en savoir plus »

Собиранка на (Strumica Open Festival) 17.08.2013

9 2,098 jour, 20:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Собрана екипа Кочанчани у струмица на добра журка уствари ке му дое како собиранка пошто се видевме со неколку играчи...како сме си поминале ке видете на сликите и ваше е да одлучете кој е најубав 😛

krembananka,Djuk75,vojislavp
kevin09,

en savoir plus »

Прв CH Medal [krembananka]

26 2,025 jour, 06:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Денеска на 2,025 по втор обид го освоив CH медалот со околу 50м(49,543,230) штета,и у спат земав BH медалче и TP медалче, друго незнам шо да пишам од толку возбуда, у продужение по надоле следат неколку слики од денешниот УСПЕШЕН

en savoir plus »