Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

SUB

Misioni 25 Komente

25 2,954 jour, 15:25 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

25 komente per misionen savoir plus »

*****25 KOMENTE*****

26 2,899 jour, 02:56 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

KOMENT

VOTE

SUB

ENDORSEen savoir plus »

edhe 25 komente VEQ pa merzi

32 2,605 jour, 01:16 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

veq koment perinat platos per qejfin tim

en savoir plus »

25 Komente Pa Merzi!

30 2,603 jour, 13:45 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Po sju erdhi merzi 25 komente dhe SUB JU FALEMINDERIT

en savoir plus »

Kritika ime per percarjen.

24 1,867 jour, 10:43 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Pershendetje lojtare te erepublik.
Mar shkak te shkruaj kte artikuj per arsye te shumta qe po demtojn ne zhvillimin e nje shteti te fuqishem, nje shtet qe gjithmone e kemi pas ne enderr si ne realitet ashtu edhe ne lojrat virtuale.
Arsye kryesore

en savoir plus »