Fond on/off

Serbia to AS Argentina

26 2,886 jour, 22:09 Published in Albania Albania Analyse de guerre Analyse de guerre

Just wondering about this scenario:

Serbia AS Argentina
Argentina AS Hungary
Hungary starts a dictatorship in Serbia,
What would be the outcome?

Comments needed

en savoir plus »

Komente 25 copa kurr spo u kryjka

27 2,849 jour, 06:44 Published in Albania Albania Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Djem mos pritoni komentoni,

pershendetje

en savoir plus »

Cdo gje eshte e mundur

26 2,830 jour, 11:26 Published in Albania Albania Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Pershendetje te gjithe,


Besoj se ende ka nga lojtaret e vjeter te cilet mund ta kujtoj qe vitin e kaluar ne tetor nga nje mospermbajtje me disa veprime te Platos se karit vendosa qe ta le lojen dhe me ate mendje i bera downgrade te gjitha qka

en savoir plus »

Pershendetje krejt

37 2,480 jour, 09:30 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Po duhen 25 komente

falemnerit

en savoir plus »

Si gjithe Politika dhe Strategji te gabuara

5 2,424 jour, 16:40 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Nuk eshte artikull i menduar kohe te gjate, por me shume nje mendim i cili rrjedh nga zhvillimet te cilat po shihen,

Shteti (Kryetari, kongresmenet, Komandantat, e te tjere qe kan ndikim ne planifikim dhe zhvillim te strategjive, si gjithe bejn

en savoir plus »