Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Sub!!!

Чешка сака Македонија да добие датум за преговори

9 1,820 jour, 08:32 Published in Czech Republic Czech Republic Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Чешката Република традиционално ја поддржува интеграцијата на Македонија во ЕУ и НАТО.-Чешка генерално го поддржува проширување … en savoir plus »

Провинцијалец [Strumica United]

43 1,818 jour, 17:59 Published in Czech Republic Czech Republic Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

02:32
Почнувам со пишување ... искрено незнам како да почнам.
Порвинцијалец.

Во консултација со мојот почитуван колега KepenciMKD дојдовме до заклучок дека треба музичка под

en savoir plus »

Виц: Студент vs. професор

6 1,795 jour, 16:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Доаѓа студент на предавањe, бара слободно место и седнува до професорот.

Професорот надмено вели:

- Птиците и свињите не седат заедно.

- Во ред, тогаш јас ќе одлетам. – се преместил студентот.

Професорот се изнервирал и решил да го бутне

en savoir plus »

Апел за помош на Тамара Димовска

2 1,793 jour, 08:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementТамара Димовкса има 7 годинки и вродена маана на Рбетниот столб и за да функционира нормално треба да и се направи операција од страна на стручно лице во ПЗУ Филип … en savoir plus »

Sekoj SUB ==> Q6 Tenk ! [Strumica United]

72 1,630 jour, 03:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

Добар ден еМакедонијо!

После сите попусти и измуми на Плато како да дојде по повеќе пари решив да пробам да дојдам до ММ медал.

Ако може да ми помогнете со суб. и да објавите во коментар ќе добиете по некој Q6 Тенк. Ако има некој заинт … en savoir plus »