Fond on/off

За ендорс

4 2,684 jour, 08:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Од причина шо плато ги помина сите граници на глупост досега спознаени и испитани. Се молат сите роднини и пријатели да поможат со ендорс и да пишат/постават во коментар линк до нивна статија за иста услуга такозвана ендорс

Фала многу и пријатно,

en savoir plus »

For Mission.LAST PART!!!.... Just comment pls !!! Thanks a lot!!! (3/3)

31 2,540 jour, 04:01 Published in Chile Chile Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

LAST PART....THANKS FOR COMMENTS...

000 0000000
00 00 00
0 * * 0 00
0 0 00
0 **** 0 00
00 00 00
000 00


en savoir plus »

For Mission. Just comment pls !!! Thanks a lot!!! (2/3)

27 2,520 jour, 00:00 Published in Chile Chile Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Just comment pls !!! Thanks a lot!!!

en savoir plus »

Don't Worry Be Happy (Part 1/3) !!! 100 Energy for first 25 comments...

28 2,493 jour, 09:32 Published in Chile Chile Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...
Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...
Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...

en savoir plus »

За македонскиот идиотизам !!!!

3 1,846 jour, 13:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Додека има овци за стрижење , ќе има и такви што ќе ги стрижат !!!

Имате ли вие бре луѓе достоинство???!!!???
Имате ли некаква гордост???!!!???
Кога ќе разберете дека додека не се цениш самиот, никој нема да те цени!!!

Организирате удар за он

en savoir plus »