Fond on/off

Собиранка Куманово - Баба Цану

69 1,820 jour, 13:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Конечно собиранка во фамозно Куманово.
Кај баба му на Батко Џорѓија
Да се најадеме и напиеме од Апулија.
Мислам дека нема потреба многу да се коментира што и како било сликие кажуваат све.

Владин тим Октомври
[img]http://farm9.[/img]

en savoir plus »

МЗО завршно обрачање [Mandanata]

30 1,813 jour, 05:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здравооо Македонијооо
Сите во еЗБОР
Ете ја мојата слика после мојот мандат за Месец октомври..
Почнав со -130к завршувам со -129033 мкд.

Може овој месец беше тежок за цел

en savoir plus »

MOD тим Октомви-Ноември [Mandanata]

66 1,780 jour, 10:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Consignes de combat Consignes de combat

Здраво еМакедонијооооооооо!
Сите во Збор! xD


Во оваа статија сакам да го прествам МОД тимот за месец Октомври доколку на изборите победи Sajrus .

Министерство заen savoir plus »

Бисерите на Икономиста и Деда + Наградна Игра..... 100q7

18 1,735 jour, 11:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerre

Здраво еМакедонијооо


Доста веќе со тролање, редно е да напишам некоја за градна игра...


Најголемиот еБисер : Икономистаааа


Човекот се меша во све и во економија и в

en savoir plus »

Власта ја Прави Штетата на Македонија!

33 1,728 jour, 07:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здраво еМакедонијо о7

По кој знеа кој пат, пишувам статија против Voix, може некој ќе си помисли дека го мразам, го тролам итн.
Но друга е работата, на Voix треба да да му биде јасно дека пред да напише статија треба да размисли малце што пишува

en savoir plus »