Fond on/off

Лазе бате, че ми го земиш медалот? [lazarosaMKD]

43 2,993 jour, 20:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

недела, 31 јануари 2016
статија бр. 167


Ете, од денеска носам еден акаунт на душа.....па вака со "голема тежина на плеќите" со која ќе мора да се носам во иднина и со измешани чувства на "тага, каење и болка" да ги прочитаме последните зб … en savoir plus »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #15

15 2,575 jour, 16:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

вторник, 9 декември 2014
статија бр. 166

Доколку сакате еднократно да помогнете донирајте пари (не злато) за МПП на овој линк со клик на Contribute.

en savoir plus »

TEST ZA SEKOI MAKEDONEC OD DOKTOR ZORAN I MAKEDONSKI

24 2,573 jour, 15:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

недела, 7 декември 2014
статија бр. 165

Краток и едноставен тест од Доктор Зоран 1 Македонски (доктор ОЗ г@мна да јаде!) како стоите со "PSIHICKATA

en savoir plus »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #14

18 2,559 jour, 06:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

сабота, 22 ноември 2014
статија бр. 164


Донирањето изминатава недела беше за воздушен напад кој сега е наполнет.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.[url=http://www.erepublik.com/en/country/military/

en savoir plus »

ДОНИРАМЕ ЗА ВОЗДУШЕН НАПАД #13

25 2,555 jour, 02:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

вторник, 18 ноември 2014
статија бр. 163


Минатото донирање беше за МПП.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.Следната донација ќе биде за воздушен напад, да го надополниме потребниот леб.
en savoir plus »