Fond on/off

[Kate]Interiew with FreeEnough

15 1,852 jour, 05:35 Published in Austria Austria Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Hello dear friends,
I asked FreeEnough for interview, and he was so nice and polite to accept, although he was very busy , he found some time and quickly answer my questions. 😁 I can

en savoir plus »

[Kaте]Интервју со Принцот

30 1,842 jour, 12:22 Published in Austria Austria Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Dear Austrians, the article is made both in English and Macedonian, because of my fellow Macedonian brothers all over the eWorld.


MK:

Се започна кога и на двајцата ни беше досадно и почнавме да пишуваме статија, за љубовта.Го на … en savoir plus »

[Achkoe]Патот до Успехот

24 1,828 jour, 10:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Музичка подлога

Оваа статија ја пишувам инспириран од две личности кои повеќе за жал не се дел од играва, Pljakot и Kika Mladenovska.Двајцата во своите весници кои што ги разгледав пишуваат за … en savoir plus »

аФтобуси се враќаат!

36 1,815 jour, 04:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Attention please!

Од кога пропадна единицата aFtobusi се случуваа многу работи, па ни фалеа малце старите времиња и решивме да се вратиме на сцена ПОВТОРНО, овојпат спое … en savoir plus »

[Kaте]Слики од собиранката - Цензурирано

103 1,797 jour, 14:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Собиранка во Струмица, пицерија Дион


Нема што да пишувам, сликите кажуваат повеќе и од зборовитеБрада

en savoir plus »