Fond on/off

Autochthonous Military Unit

11 2,592 jour, 06:37 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Autochthonous -> Njesi Ushtarake

Kjo njesi ushtarake krijohet per arsye ndihmuese ndaj vendit tone.
Ndihmat sipas Divizioneve bazuar ne strength jane keto:

Divizioni dyte 15.000-25.000 strength = 15 Q7 ne dite

Divizioni i trete 25.000 -

en savoir plus »

Ministria Edukimit

5 2,581 jour, 05:10 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Pershendetje Lojetar te rinj!

Pershendetje lojetar te rinj te kesaj loje!
Doja tju beja me dije qe kjo eshte nje loje argetuese per te mirat e nje atdheu virtual si eShqiperia ku ne te gjithe se bashku trajnohemi dhe punojme cdo dite qe … en savoir plus »

Autochthonous Party!

19 2,564 jour, 09:21 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Autochthonous Party:

Ckemi shoke te lojes.Une ju ftoj te gjitheve te bashkohemi ne partine Autochthonous ashtu sic te gjithe u bashkuam ne ceshtjen e Dronit ne stadiumin e partizanit ne beograd.Te gjithe shoke e miq shqiptar se bashku per te

en savoir plus »

A Battle hero or a Damage maker???

11 2,400 jour, 13:05 Published in Chile Chile Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Dear Plato and admins~

A battle hero is someone that fights in the battle killing a lot of people "not someone that is hidding and kills only a few in the last minutes! So you better change the name of this medal into "Damage Maker" it … en savoir plus »

DEAR PLATO

25 2,379 jour, 07:56 Published in Chile Chile Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

HELLO PLATO AND ADMINS OF THIS GAME!

I AM WRITING YOU THIS LETTER IN ORDER TO MAKE YOU CLEAR SOME OF THE PROBLEMS I AM HAVING IN THIS GAME THAT ARE BOTHERING ME.

FIRST OF ALL TO PRODUCE 20 Q7 WEAPONS WE NEED 4000 RAW MATERIAL THAT
4000*0.05(

en savoir plus »