Fond on/off

3/3 (El Che)

43 2,468 jour, 21:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Нешто околу играва:

Ми требаат 25 коментари...за мисијата!

Благодарам

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА

en savoir plus »

CSRF attack detected (El Che)

41 2,467 jour, 14:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

SOMETHING ABOUT THE GAME

CSRF attack detected

Cross-site request forgery во превод: НЕ ГО БИВА


WIKIPEDIA


П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА[/

en savoir plus »

25 коментари (El Che)

54 2,466 jour, 02:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Прашина и весникот фатил...

МОЛАМ ЗА 25 КОМЕНТАРИ

БЛАГОДАРАМ

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА

en savoir plus »

SUPREME DIPLOMACY [El Che]

254 2,253 jour, 01:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Hello good erep people
Please excuse me for my bad English.

This article is about the finest diplomacy presented by Serbian MoFA.
Yesterday I read an official article by the Serbian government. If you have not yet read,you should do that.It’s

en savoir plus »

За и околу... [El Che]

99 2,251 jour, 12:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Добра вечер Македонија,каде и да си!

Не знам после колку време,еве и моја статија.Конечно почнаа да се придвижуваат работите и на оваа игра и малку од малку станува пак интересно да се отепа некој дел од денот 🙂

ТВО сојузот забрзано се распаѓ

en savoir plus »