Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Macedonian daily newspaper about foreign and domestic conditions in the eWorld

Попис 2021 на е-Македонија!

46 4,810 jour, 05:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Со оглед на состојбите на нашата еМакедонија, оваа година сметам дека треба да направиме евиденција на активните играчи и нивната сила. За формирање долгорочна стратегија и очекувања со оглед на состојбата сега.

Затоа ќе ве замолам во комент да

en savoir plus »

Вицотека

6 4,518 jour, 03:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здраво дечки,

За мала забава и по некоја шала во ова време невреме не е на одмет.
Уживајте и седете дома!

Виц 1:

Прслук

Трпе излегол на прв состанок со некоја девојка и таа му вели:
– Не носам прслук.
– И ја не носам пари

en savoir plus »

Повторна најава

7 4,508 jour, 07:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здраво дечки,

Повторно активирање на профил после 5 години!
Што се има ново, што се се менува, како да се реагира, од кого да се бара помош и како да се подигне левелот на корисникот со солидаризација од појаките членови.

Ги очекуваме вашите и

en savoir plus »

Коментари 2 дел: Последна статија

29 3,026 jour, 14:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Дечки последна статија од 3те во вториот дел од мисијата за весници. Баш ме интересира што ќе се добие после исполнување. Ако некој знае нека пише во коментар
25 коментари ми се потребни

Фала многу!!!

en savoir plus »

Мисија коментари (втор дел) помош!

29 3,025 jour, 09:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здраво дечки повторно ми треба ваша помош за мисијата со весниците. Подоцна ќе објавам и последниот 3 број што треба да има 25 коментари.
Ви благодарам на помошта,
Ваш,
Георг Македонецот

en savoir plus »