Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

Stimuloni lojtaret e rinj per te vazhduar lojen !!

1,821 jour, 10:50 Published in Albania États-Unis de A L B I O N

Përshëndetje,

Dua të shpreh një mendim timin për të arritur deri te stimulimi i lojtarëve të rinj për të vazhduar lojën. eShqipëria është një vend të cilit lojtarët e vjetër po i largohen dita ditës por gjithashtu dhe ata të rinjtë.
Largimi i të rinjve vjen nga monotonia e kësaj loje.
-Lojtarët e rinj duhet të stimulohen dhe nga ana ekonomike pasi dihet që kriza ka prekur jo vetem boten në jetën reale por edhe eShqipërinë në eRepublik.

-Stimulimi nga ana ekonomike mund të bëhët në menyrë që nga arka e shtetit të ndahet një shumë e caktuar për lojtarët qe kalojnë nga niveli në nivel.
Kjo gjë mund të bëhët p.sh nga niveli i 22-të për çdo nivel tjetër që lojtari kalon ti jepet një shumë prej të themi 100cc.
-Shqipërisë i duhen lojtarët e rinj, ne duhet të rritemi por kështu është e veshtirë. Lojtarët duhet të zhvillohen dhe të aktivizohen në funksione të ndryshme në qeveri apo hapja e ndonjë institucioni tjetër qeveritar do ishte fantastike.

Thjesht një mendim i imi i cili mendoj se vlen për çdo lojtar të ri.

Faleminderit

 

Commentaires

Edini
Edini 1,821 jour, 10:56

v+s ide shume e mire.

Dardan N81
Dardan N81 1,821 jour, 11:24

V+S

I am back for you ALBANIA
I am back for you ALBANIA 1,821 jour, 14:24

v+s

Kleivis Marku
Kleivis Marku 1,821 jour, 14:53

Fitoni para nepermjet shkurtimit te linkut http://tinyurl.com/cperhfv

Fessti
Fessti 1,821 jour, 15:23

ide e mir kjo e simulimit te lojtareve

GoIemsi
GoIemsi 1,822 jour, 04:39

Jo simulim, por stimulim, simuloj ka tjeter kuptim.

Qe nga dita e sotme u shtrengua suma per multit, prandaj do fillojne kohe te veshtira, edhe per te rinjte.

ujku76
ujku76 1,822 jour, 15:24

V
ide e mire kjo e stimulimit. Me shume se ana ekonomike besoj se ka rendesi ana e stimujve morale, psh angazhimi me i madh ne parti, MU, qeveri, chat etj. Te rinjve mund ti ngarkohen detyra te thjeshta dhe ne fund te punes te shperblehen psh me tanke, ALL ose food. Do ishte mire te kishte nje program enkas per te rinjte nga niveli 20 - 24. Te behet dicka qe edhe ata te ndihen te rendesishem ne loje dhe mbi te gjitha per Shqiperine.

-ujku

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.