Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

Ordine ziua 1873 - " o7 Armata Romana !"

1,873 jour, 02:51 Published in Romania Roumanie de Ministerul AparariiPRIORITATE 1 :


Jammu

Armata romana nu moare, nu se preda, lupta in continuare !Echipa MA solicită tuturor soldaţilor să nu lupte fără ordin. Orice damage contează şi el trebuie direcţionat acolo unde este nevoie.

Cei care vor să lupte unde contează sunt aşteptaţi pe chatul Armatei Române pentru coordonare, oricând doresc (e necesar sa aveţi nick-ul înregistrat şi sa cereţi acces de la comandanţii de unitate). Când va fi nevoie se va da echipare (arme). Luna aceasta s-a creat un canal unic pentru toti membrii Armatei Romane indiferent de divizie.

#armata-romana

Rugam toti comandantii sa acorde accese ( minim 2 ) membrilor unitatii din care fac parte . Civilii care nu fac parte dintr`o unitate militara dar vor acces pe chat sunt rugati sa intre pe #eromania si sa ia legatura cu orice membru al guvernului .


NU deschideţi RW-uri fără a vă consulta cu echipa MA în prealabil.Soldaţii se prezintă pe chat-uri pentru coordonare!

Armata respectă ordinele comandanţilor. În orice bătălie indicată de ziarul
MA
se urmăreşte menţinerea zidului la peste 52%.

Recomandam sa faceti parte dintr-o Unitate Militară - ceea ce înseamnă că veţi primi arme şi pâine pentru a lupta, veţi lupta organizat şi veţi interacţiona direct cu viaţa militară din eRepublik -

Recomandarea echipei Ministerului Apararii este ca toti civilii cu "puterea" mai mica de 1000 este sa se alature unitatii militare Garda Nationala , unitatea militara a statului . Pentru asta intrati pe chatul Garzii Nationale #GN-recrutarePunctajele ce se acordă în fiecare minut, în funcţie de timpul rundei în
care ne aflăm.

Nu cedam Bukovina astazi si evitam overkillul .


Niciodata nu am crezut ca putem trece prin atatea stari ore in sir alaturi de peste doua sute de romani pe un singur chat. Am vazut romani care s-au ajutat intre ei neconditionat. Pe #armata-romana se donau arme pentru rachete intre soldati. S-au legat prietenii, am trecut peste tot ce a insemnat segregare: partid, UM, cetatenii, rank militar. Asta este dovada clara ca SE POATE SA FIM UNITI. o7 Pentru toti cei care au luptat ieri in BSC , chiar daca am pierdut batalia , am aratat ca se poate daca vrem. Speram asta sa fie inceputul si sa nu uitam modulul militar luna care vine , indiferent cine castiga alegerile prezidentiala .

o7 Armata Romana , o7 eRomania !


Prezentati arm'! Pentru Romaniaaaa inainteeee!
 

Commentaires

Rondy Rondy
Rondy Rondy 1,873 jour, 02:54

o7 Armata Romana .

Sunt mandru ca sunt roman !

JohnCV
JohnCV 1,873 jour, 02:58

o7

buru
buru 1,873 jour, 03:11

o7

Damayanty
Damayanty 1,873 jour, 03:18

o7

janos from budapest
janos from budapest 1,873 jour, 04:05

o7

Regele DECEBAL
Regele DECEBAL 1,873 jour, 04:07

o7

Mihai ML
Mihai ML 1,873 jour, 04:51

o7

Mangusta Carpatina
Mangusta Carpatina 1,873 jour, 04:55

o7

dureros
dureros 1,873 jour, 04:59

o7

ardealu
ardealu 1,873 jour, 10:17

o7

mirelus
mirelus 1,873 jour, 12:28

o7

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.