Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

MOD- Dešavanja u e-svijetu

1,820 jour, 10:17 Published in Montenegro Monténégro de NBakiPozdrav svima!

Pošto još nijesmo riješili situaciju sa državnim novinama, odlučio sam da se kao član MOD tima obratim preko svojih novina, kako bismo već počeli sa radom i upoznali igrače sa dešavanjima u e-svijetu i bitkama koje su trenutno najvažnije.

Ovaj članak posvetiću ratu koji se vodi na teritorijama Australije i Novog Zelanda između Čilea i Argentine.Čile već duže vrijeme drži pod okupacijom Australiju dok je susjedni Novi Zeland zauzela Argentina.

Širenje teritorija Čilea van matičnih teritorija zabrinulo je i Amerikance koji su odmah uzeli Havaje i pokušali da stave Čile za NE. Međutim to im nije uspjelo tako da su obećali podršku svom savezniku Argentini i Australiji koja je do juče imala jednu teritoriju.
Nakon izglasavanja Čilea za NE od strane Australije i Argentine, počeo je rat u kojem su indirektno učestvovali i Amerikanci. Međutim plan nije uspio, Australija biva izbrisana dok Argentina ne uspijeva da ozbiljnije zaprijeti i krene u brisanje Čilea.

Nakon toga Čile kreće u napad na Ouklend i osvaja ga.
Čile vodi trenutno i u ustanku u Norte Grandeu 55-22 i prijeti da ozbiljno ugrozi teritorije Argentine koja je zauzeta ratovima sa Bolivijom i Peruom.

Vidjećemo kakav će biti odgovor Amerike, da li će oni preuzeti odgovornost i krenuti u rat sa Čileom ili će nastaviti da pomažu svoje saveznike boreći se u njihovim bitkama.SHOUT: MOD- Dešavanja u e-svijetu http://www.erepublik.com/en/edit-article/mod-de-avanja-u-e-svijetu-2156411
 

Commentaires

KuchVitez
KuchVitez 1,820 jour, 10:30

to baki!

NBaki
NBaki 1,820 jour, 11:18

o7

Zexoni2
Zexoni2 1,820 jour, 12:29

svaka cast!!!

ovako treba da se radi.

NBaki
NBaki 1,820 jour, 13:05

hvala zexoni

IgorBar
IgorBar 1,820 jour, 13:48

o7

zlatkopg
zlatkopg 1,820 jour, 14:43

EXTRA

a sto u stvari znaci NE

simplyme83
simplyme83 1,820 jour, 14:47

Natural Enemy = NE

Kocka Scekic
Kocka Scekic 1,820 jour, 15:40

o7

Jacrnogorac
Jacrnogorac 1,821 jour, 02:13

ovo je vise za min informisanja al aj...nije lose

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.