Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

Angry Birds RO. Pentru Romania.

1,819 jour, 09:49 Published in Romania Bulgarie de The GoTDoresc sa multumesc tuturor celor care m-au incurajat si felicitat pana acum pentru acest proiect cu Angry Birds RO. Desi eram inrijorat, la inceput, se pare ca incet incet se formeaza un stol de pasari furioase. Suntem 12, in acest moment.

Acum, ca am prins incredere mai mare in acest proiect, ma motiveaza si mai mult pentru a merge mai departe si a duce cu succes, pana la capat, propria mea misiune creata.Asa cum am scris in primul articol, cand am prezentat acest proiect, desi toate resursele mele le voi concentra doar pentru aceasta unitate, renuntand intr-o mare masura la propria dezvoltare, am nevoie de sustinere.

Eu am dat tonul, eu am vrut sa creez aceasta unitate, eu ma ocup acum de ea, dar vreau ca aceasta unitate sa fie pentru Romania, nu pentru mine. Nu am nevoie de beneficii din ea, nu vreau sa profit cu nimic de pe urma ei, nu imi trebuie faima si laude, nu am nevoie sa mi se dea importanta prea mare.

Vreau sa multumesc celor care au inteles deja acest mesaj si obiectivele acesetei unitati, si au inceput sa-mi trimita donatii pentru sustinerea unitatii. (IM MVP, Mer_lin, Moshu Novac, heavyRepublik, sradhoo, W i z a r d, Equinoxx)


Angry Birds RO are nevoie, pentru succesul final al proiectului, de:
- Suport financiar, pana se gasesc colaboratori permanenti. Donati in contul subsemnatului.


- Colaboratori permanenti care sa asigure nevoia de solda, cu fabrici de arme prin tari cu bonus 100%. Sunt dispus sa pun la dispozitie orice este nevoie pentru cei care vor sa se alature cu aceste fabrici, unde sa munceasca soldatii. Daca sunt si alte solutii prin care sa se asigure acest suport pentru soldati, sunt dispus sa le ascult si sa pun in practica ce este nevoie.

- Mentori, oameni care au timp la dispozitie sa fie prezenti pe chat, pentru educarea soldatilor, pentru organizarea unitatii. Am nevoie de oameni cu oarecare experienta, care sa nu faca parte din grupuri conflictuale pentru ca nu vrem sa fim in conflict cu nimeni sau sa facem parte din vreun grup de interese.
1. Nu ma intereseaza politica, nu voi fi niciodata membru al vreunui partid si nici nu voi permite vreo influenta asupra unitatii din partea vreunui partid sau politician. Deci, nu am creat acest stol de pasari pentru ca mai tarziu sa fie manipulate pentru diverse campanii electorale.


2. Singurele interese create, odata cu acest proiect, sunt cele descrise in articolele anterioare. Si le repet pe scurt: sa aduca Romaniei o coordonare si o distribuire mai buna a damage-ului din aceasta divizie, ajutorul acordat soldatilor pentru o dezvoltare cat mai eficienta, distractia prin defilari in aceasta divizie. Deci, singurul interes este cel militar.

3. Nu sunt un alt jucator, o clona cum se spune, sunt unicul posesor al identitatii mele. Am ales acest stil de a juca din proprie initiative, nu fac jocurile nimanui. Toti cei care m-au ajutat pana acum sa invat acest joc si sa ma dezvolt nu au nici un interes asupra mea, sa ma manipuleze cu ceva. Am ales sa joc in interes de comunitate (adica sa ajut comunitatea asa cum pot) in loc sa joc doar in interes propriu pentru ca asa simt eu in momentul asta, mi se pare un joc de comunitate, unde valorile individuale sunt mai putin importante decat cele de grup.


PS: Fiti cu ochii pe noi in aceasta seara. Avem defilare la ora 21:00.


 

Commentaires

Kelstein
Kelstein 1,819 jour, 09:54

o7 BRAVO BRAVO si inca odata BRAVO!

Fedor DSD
Fedor DSD 1,819 jour, 11:05

bravos : )
bafta

Cosmin Obreja
Cosmin Obreja 1,819 jour, 12:19

inca o data felicitari pt ceea ce faci! o7

Equinoxx
Equinoxx 1,819 jour, 12:41

Spre victorie ... 🙂
o7 !!!

andreas macs
andreas macs 1,819 jour, 13:10

Sunteti tari!
Bravo.

Sky.Hawk
Sky.Hawk 1,819 jour, 13:16

succes
o7

George ML
George ML 1,819 jour, 14:58

o7

Team CM
Team CM 1,819 jour, 22:50

o7

XrixR
XrixR 1,820 jour, 23:07

o7

Mad Spider
Mad Spider 1,820 jour, 08:28

mult succes in continuare !!!

TudorBC
TudorBC 1,820 jour, 08:30

frumos! succes!

Butters.Stotch
Butters.Stotch 1,820 jour, 09:47

o7

ardealu
ardealu 1,820 jour, 13:54

o7

Mer_lin
Mer_lin 1,820 jour, 14:08

painica iti pot trimite oricand ai nevoie, spatiu sa fie:)

Darkslowstar
Darkslowstar 1,820 jour, 15:45

o7

buru
buru 1,820 jour, 15:55

o7

Matanibi
Matanibi 1,821 jour, 05:35

celor care se incadreaza in divizia 2 ,sa stiti ca santeti asteptati cu drag sa va alaturati.o spun dupa o prezenta ca observator pe chat.
NU POLITICA, NU BARFE,DOAR DATORIA FATA DE TARA SI ALIATI.e UN PROIECT BUN SI MERITA PROMOVAT SI SPRIJINIT.

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.